Mennyire esélyrs hogy a késöbbiekben hiánycikk lesz a kézfertotlenito es wc papir?
Már hiánycikk.
Eladással csak óvatosan, javaslom olvasgass a drogdílerek munkásságáról és annak mintájára próbáld megszervezni az egészet.
De a fertőtlenítőt biztos helyen tartsd és legyen nálad önvédelem céljából fegyver, mert ölni képesek érte. Én jelen pillanatban wc papírért gurigánként 500-at kérnék el, kézfertőtlenítőért akár 5000-et is.
A NAV-val különösen vigyázz. Azt javaslom, hogy próbáld folyamatosan álcázni magad és feltűnésmentesen kezelni az ügyfeleket.
Kézfertőtlenítő esetleg, bár a boltok, különösen a drogériák igyekeznek tartani a lépést a vásárlásokkal. Ebből nem lesz nagy hasznod.
WC papír miatt egyáltalán nem aggódom, ha elfogyna, víz még van, ha nem tudom kitörölni, majd kimosom.
Épp tegnap néztem a CBA-ban a wc papír polcot, hogy milyen szépen tele van.
Hirtelen büszke is lettem honfitársaimra, hogy nem halmozták fel feleslegesen, hogy másnak ne jusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!