Villanyszerelőre van még kereslet a lakosság részéről?
Sziasztok!
Villanyszerelő vagyok. Az elmúlt egy évben mindig vettem egy egy gépet most ott tartok hogy van mindenféle gépem plusz van félretéve 1,5millió forintom. Találtam az interneten egy oldalt ami a széchényi 2020 tervvel foglalkozik és kezdő vállalkozóknak nyújt segítséget. Regisztráltam és felhívtak hogy menjek be személyes találkozóra hozzájuk. Az álmom hogy vállalkozóként folytassam pályafutásomat a pénz is fontos nyílván de ha keresnék kezdésnek 250ezret már elégedett lennék. A pénzzel jól bánok,tisztába vagyok vele hogy nem havonta kapok fizetést. Itt a kérdésem az lenne hogy Veszprém és környékén Várpalota felé van kereslet villanyszerelőre?
Jó eséllyel van, de nyugodtan gondolkodj a budapesti piacban is. Veszprémről hamar felért és munka lehet dögivel.
Persze a vállalkozás egy másik kávéház, mint amit megszoktál, az ügyfeleket neked kell megszerezned, de ha ez jól megy és az árazást is eltalálod akkor akár 1-2 milliós havi fizetést is realizálhatsz.
Társasházaknál igen.
Magamból indulok ki, mert én maszek melóra is a társasházi villanyszerelőt hívom mindíg, annak nincs pofája átverni, s normális áron dolgozik.
#1-es ha ez igaz, akkor most hagyom abba a PLC programozást, és megyek vissza villanyszerelőnek...
Amúgy meg egy jó villanyszerelőre mindig szükség van, de közben a trógerek jobban megélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!