Hogy tudnék befektetőt találni?
Figyelt kérdés
Van egy jó ötletem ami úgy gondolom, hogy sikeres lenne viszont nincs hozza elég pénzem
Hogy tudnék egy oylan embert találni aki meghallgatja az ötletem és ha sikeresnek gondolja akkor esetleg ő is beszáll?
2020. márc. 3. 08:51
11/17 anonim válasza:
Szóval nincs semmi, csak egy ötlet. Így nem fogsz befektetőt találni.
12/17 anonim válasza:
Egy kósza ötletre SENKI nem fog pénzt adni!
Egy befektetőnek min. egy alapszintű leírás, plusz üzleti terv kell, mielőtt egyáltalán az ötlettel foglalkozni fog...
13/17 anonim válasza:
Plusz pl egy vagy ket ev üzleti eredménye sem árt, amit pl egyeni vallalkozokent vagy adószàmosként felmértél már. És mosr jihet az jigy az 5 milliót betesziva masik delikvebs a kftbe te meg névértéken a know howt és van egy 10 milliós közös cégetek 50-50%-ban.
14/17 anonim válasza:
Summa summarum, te most egy balekot keresel akinek eljátszhatod a pénzét, anélkül hogy te bármit kockáztatnál.
15/17 anonim válasza:
# 14
Igen, én is így látom, ez az esszenciája. :)
16/17 anonim válasza:
Én kiszálltam, de azért sok szerencsét kívánok a többi cápának😄
17/17 anonim válasza:
A kíváncsi természetem miatt nem kukáztam egyből a kérdezőt.
"Mennyi pénz kell?"
"A kérdező kommentje:
Amennyiből be tudnám indítani az üzletet"
OK meggyőztél, én is kiszálltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!