Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek mi lenne? Mire...

Szerintetek mi lenne? Mire költenéd? Mit építtetnél?

Figyelt kérdés

Ha összejön szeretnék orvos lenni.

Elvileg ezzel tudnék félretenni, és nyitni egy ékszerüzletet. Most jelenleg ez a másik nagy álmom.

Saját készítésű ékszer.

Lehetne esetleg egy üzletem is.

Te mit éppítetnél,amiből pénzed jön?

Pl.: hotel, de azt nem szeretnék...

2010. júl. 23. 17:56
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Hülyeségen kívül, én személy szerint egy kocsmát. Abban van a legnagyobb üzlet. Alkoholisták mindig is lesznek, lehet gazdasági válság vagy akármi, alkoholra sajnos mindig 'szüksége' lesz a népnek. Óriási pénzeket lehet lehúzni, csak tudni kell okosan csinálni, és az sem mindegy, hogy hova építesz kocsmát, minél forgalmasabb hely annál jobb.

2010. júl. 23. 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos és az ékszerész két külön szakma. Ha úgy nyitsz ékszerüzletet, hogy nem értesz hozzá, akkor az alkalmazottaid is meg fognak lopni. Az ékszerészet nem olyan szakma, amit egy másik főállás mellett meg lehet tanulni!
2010. júl. 23. 21:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, GYÖNGYÉKSZER készítés!

Ezt valóban kihagytam...

2010. júl. 24. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!