Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan lehet takaritonőt,...

Hogyan lehet takaritonőt, bejáronőt találni olyan helyre, ahol nagyértéku könnyen ellophato, étékesithető kisméret eszközök tömkelege van?

Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős révén vagy erkölcsi bizonyítvánnyal (bár ez sem mindenható)
2020. febr. 6. 13:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Attol félek hogy ilyen helyzetben még az addig tisztességes ember is vérszemet kap. Gondoltam arra, hogy jol megfizetem, de azt hallottam, ez meg olyan személyiségtorzulást okozhat, hogy egy idő után azt hiszi neki mindent szabad, neki minden jár.
2020. febr. 6. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes embert kell találni, csak az meg takarítani nem fog aprópénzért.
2020. febr. 6. 14:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Apropénzről nem is volt szo. Ez bizalmi állás az meg nem alulfizetett.
2020. febr. 6. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
74%

Én a wc+fürdőszoba kivételével mindent agyon kameráztatnék előtte.

Természetesen ez a szerződésében is benne lenne, hogy elfogadja, hogy a biztonsági kamerák folyamatosan veszik.

2020. febr. 6. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, melyik városban vagy? Sajna nekem is hasonló problémáim vannak..
2020. febr. 9. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Helyi facebook csoportban érdeklődj. Olyant keress akiről van referencia és olyanhoz is jár akinek hasonlóan sok értékes ingóság van a házában. Ha őket nem lopta meg akkor valszeg téged sem.

Vagy b verzió:

Bárkit elhívsz az interjúra és szívéjesen elbeszélgetsz vele egy kávé mellett, elmondod mi lenne a feladat, mit hogyan szeretnél, megegyeztek a bérről is. Majd a végén közlöd vele hogy:

"nagyon szimpatikusnak találtalak, en örülnék ha tudnál jönni állandóra, de amennyiben bárminek is lába kél az itt tartózkodásod alatt akkor szádon keresztül fogom kihúzni a beledet. :)

2023. dec. 30. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!