Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kitől tudok az adott tevékenys...

Kitől tudok az adott tevékenység részleteiről érdeklődni?

Figyelt kérdés
Szeretnék vállalkozásba fogni, azonban nem teljesen tiszta, hogy az adott tevékenység alatt mit értenek. Nem szeretnék emiatt konfliktusba keveredni a hatóságokkal, így az érdekelne, hol tudnék részletes információkat találni bizonyos tevékenységekről? Az tiszta, hogy én mit szeretnék vállalkozni, azonban az nem, hogy az adott tevékenységi körnek megfelel-e ez. Válaszaitokat köszönöm!

2020. jan. 11. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen tevékenységről lenne szó?
2020. jan. 11. 16:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Fotóriporteri
2020. jan. 11. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Erről részletes információt kaphatsz, ha szépen elmész vagy telefonon/online felkeresed a lakóhelyedhez tartozó kereskedelmi kamarát. Én tőlük kaptam nagyon korrekt tájékoztatást, minden kérdésemre válaszoltak. De úgy tudom, hogy ahol a vállalkozás alapítást is intézéd személyesen (a járási okmányirodában vagy kormányablakban) ott is tudnak segíteni.
2020. jan. 11. 17:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!
2020. jan. 11. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Az okmányirodát nem erőltetném, nekem is volt velük dolgom, ugyanazt fogják elmondani, amit magad is 5-10 perc alatt kiguglizhatsz.

Egyébként itt elérhető a válasz a kérdésedre:

[link]

A Fotóriporteri szolgáltatás kódja 742003

Úgy tudom, a tevékenység szakképesítéshez van kötve.

2020. jan. 14. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!