Kitől tudok az adott tevékenység részleteiről érdeklődni?
Figyelt kérdés
Szeretnék vállalkozásba fogni, azonban nem teljesen tiszta, hogy az adott tevékenység alatt mit értenek. Nem szeretnék emiatt konfliktusba keveredni a hatóságokkal, így az érdekelne, hol tudnék részletes információkat találni bizonyos tevékenységekről? Az tiszta, hogy én mit szeretnék vállalkozni, azonban az nem, hogy az adott tevékenységi körnek megfelel-e ez. Válaszaitokat köszönöm!2020. jan. 11. 16:03
1/5 anonim válasza:
Milyen tevékenységről lenne szó?
2/5 A kérdező kommentje:
Fotóriporteri
2020. jan. 11. 16:07
3/5 anonim válasza:
Erről részletes információt kaphatsz, ha szépen elmész vagy telefonon/online felkeresed a lakóhelyedhez tartozó kereskedelmi kamarát. Én tőlük kaptam nagyon korrekt tájékoztatást, minden kérdésemre válaszoltak. De úgy tudom, hogy ahol a vállalkozás alapítást is intézéd személyesen (a járási okmányirodában vagy kormányablakban) ott is tudnak segíteni.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!
2020. jan. 11. 18:24
5/5 anonim válasza:
Az okmányirodát nem erőltetném, nekem is volt velük dolgom, ugyanazt fogják elmondani, amit magad is 5-10 perc alatt kiguglizhatsz.
Egyébként itt elérhető a válasz a kérdésedre:
A Fotóriporteri szolgáltatás kódja 742003
Úgy tudom, a tevékenység szakképesítéshez van kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!