Az ilyenre kell valamiféle engedély, vagy papírmunka?
Sziasztok!
Szeretnék egy egyéni vállalkozást indítani, akril (PMMA) anyagú egyedileg tervezett számítógépházakat szeretnék otthon "gyártani". Az ilyenhez kell valamiféle engedély, szemétkezelés, vagy akármilyen hasonló dolog? Leegyszerűsítve lézervágóval akrillapokból lennének kivágva az elemek és nagyjából ennyi lenne a gyártási folyamat, a többi alkatrészt máshonnan szerezném be.
Nem igazán tudom, hogyan működik ez, mennyiben más, mondjuk egy webáruház működtetésétől (a papírmunkát tekintve).
A válaszokat előre is köszönöm!
Kell
De a fő probléma, hogy erre a termékre igény az nem sok van
Mindenhez kell engedély. Ha legálisan akarod csinálni, bőven megemelheted az árat. Az irány viszont jó ezért gratulálok, én mélyen meghajolok azok előtt, akik előállítanak, nem pedig csak "bizniszelnek".
Amire figyelj, az az, hogy lenne-e rá kereslet. Egy webshop önmagában kevés, de még ha ráhúzol egy marketinget, sok-sok esetben az sem elég. Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat! Néhány éve már érdekelt vagyok a pc- kben, hobbiból építgetek gépeket, rálátok, hogy mire van igény, ezen tapasztalat alapján gondoltam erre.
Annyi a gondom, hogy egyéni vállalkozással még nincs tapasztalatom, ezért is teszem fel a kérdést. Ha fel tudna engem ebben világosítani valaki, azt nagyon megköszönném.
Sima plexi-ről van szó.
Addig tisztában vagyok vele, hogy be kell jelenteni, megnevezni a tevékenységet, adózni, stb. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ezen kívül mi kellene még a működéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!