Mit kezdenétek 3 millió forinttal,21 évesen?
Figyelt kérdés
Nincs adósságom, egyetemre járok. Szeretnék valamilyen vállalkozást nyitni, vagy befektetni valamibe a pénzem, hogy növekedjen és egy passzív jövedelmet kialakítsak magamnak. Ti mit kezdenétek egy ekkora összeggel ha így az öletekbe hullana?2020. jan. 11. 10:27
1/4 anonim válasza:
Állampapír az egyetlen, ami kamatot is ad. Vállalkozáshoz érteni kell, elbukhatod gyorsan.
2/4 anonim válasza:
hát én most tuti vennék egy iphone 11 pro max-ot mert az 1 éves iphone xr-emet ellopták xd a többi állampapírba, vállalkozáshoz nem olyan nagy ez az összeg, tanulásra kell koncentrálni
3/4 anonim válasza:
Olyan v.mit vegyél rajta, aminek az értékenő.
Lakást nem tudsz az összeg, ahhoz alacsony, de pl. egy garázst. Persze nem tudom, hogy merre laksz.
Esetleg aranyba, vagy Euróba érdemes még ... de ezt jól fontold meg..Esetleg felesbe.
Ha az egyik értéke esetleg lefelé tendál, akkor a másik nő.
De neked kell dönteni, ez az én véleményem..
4/4 anonim válasza:
Én amondó volnék, hogy ne a gombhoz keress kabátot.
Mit tanulsz? Mihez értesz? Vannak vállalkozásra ötleteid? Ha nem megvalósíthatóak 3 millióból, van elképzelésed, hogyan toldd meg a pénzedet, hogy belevághass?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!