Hogyan tudom azt megtanulni, hogy mindenkin keresztül
tapossak?
Figyelt kérdés
Klisé, de becsületesnek neveltek és a jelenlegi tapasztalatom az, hogy ez egy rendkívül, hátrányos tulajdonság a mai világban(Magyarországon?). Szeretném azt megtanulni, hogy hogyan tudok mindenkit magamalágyűrni, csakis egyedül a saját érdekemet képviselve mindenkit semmibevéve,valamint azt, hogy az üzleti életben a vetelytársaimat hogyan tudom megsemmisíteni és ellehetetleníteni. Szeretnék elfogadható módon élni, és úgy látom ez az egyetlen módja jelenleg. Várom a tanácsokat. A másik, hogy tudom informatikusként, ez megoldható, mivel mondjuk 3 napot otthonról dolgozva megkereshetek kilencszáz ezret, de az én végzettségem nem ilyen emelkedett, én csak embereknek próbálok segíteni, hogy egészségesebbek legyenek. Úgyhogy ezzel a deficittel indulok, úgy adjatok tanácsot. Köszi.
Ha így állsz neki, eleve balul fog elsülni a dolog. Arra koncentrálj, hogy amit csinálsz, abban legyél jó, a vevőknek jó szolgáltatást nyújts, legyenek veled elégedettek, és mindezt öntsd nyakon egy jó adag marketinggel. Légy képes az önkritikára, vedd észre és javítsd a hibáid, és törekedj a fejlődésre. Ha ez megvan, akkor nagy esély van rá, hogy menni fog a dolog, és te jól fogsz keresni.
Egyáltalán nem kell tisztességtelennek lenned - épp, hogy ez a klisé, nem a te becsületes nevelésed.
2020. jan. 7. 15:13
3/7 anonim válasza:
Sajnos sehogy! Ha nem vagy olyan, nem tudod megtanulni, ha mégis megteszed, utána szarul fogod magad érezni. törődj bele, hogy mi gójok nem tudjuk megtanulni a zsé tempót!
2020. jan. 7. 15:35
4/7 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a becsületességeddel lenne probléma, de az biztos, h nem jók a tapasztalataid. A destruktív gondolkodás hosszabb távon még előnytelenebb tud lenni. Ha semmibe veszel mindenkit, támogatóid, segítőkész kapcsolataid sem lesznek. Nem kell azzal foglalkozni, mások milyen képet alakítanak ki rólad, de ugyanígy nem ördögtől való másoknak segíteni. A win-win szituációk elérésére kell törekedni, amikor az lehetséges.
2020. jan. 7. 16:40
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő jellegű kritikákat. Általában optimistább vagyok, keserűségemben írtam ki magamból ezeket a gondolatokat.
2020. jan. 7. 17:04
6/7 anonim válasza:
Senkit nem kell eltaposni, elég ha néha a saját érdekeidet is figyelembe veszed. Ha más nem, az élet meg fog tanítani, amikor X-edszerre is kib4sznak veled, hogy hol húzd meg a határt.
A vetélytársakat sem kell feltétlenül megsemmisíteni.
"én csak embereknek próbálok segíteni, hogy egészségesebbek legyenek"
Remek! Az emberek szeretnek egészségesebbek lenni. Még akár fizetnek is érte. Hegesztesz köré egy pénzzé tehető elképzelést, és nyert ügyed van.
2020. jan. 7. 17:39
7/7 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogyha valakivel kapcsolatba kerülsz, probálj meg minnél hamarabb olyan dolgokat megtudni, amivel előnyt tudsz szerezni. Titka mindenkinek van.
A másik, soha senkiben nem bízz meg!
És tudj minden oldalon állni, ha kell tábort váltani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!