Ti mibe fektetnétek bele 1 millió forintot?
Tanulni már nem szeretnék tovább. Van egy műszaki menedzser egyetemi végzettségem, és jogsim.
Nagy álmom, hogy befektetésekből éljek, hogy mondjuk 10-20 év múlva semmit ne keljen dolgoznom, de legalábbis fizikai munkát sohasem.
Csak ezeket a dolgokat nem tanítják az iskolában, ott droidokat nevelnek.
kriptovaluta, arany, részvény
Bár 1 millából túl nagyok leszakítani túl nagyokat nem lehet ilyeneken.
1 antik Omega öltönyóra. Az olyan 2-300.
A többiért meg pár jó öltöny, ingek és nyakkendők.
Ez megadja a magabiztosságot és megjelenést a melóban és a csajoknál IS.
úgy értettem, hogy egyetemet nem akarok már végezni.
az óra miért olyan jelentős?
én elvből nem viselek ékszereket, kiegészítőket. az öltöny viszont jó ötletnek tűnik.
kriptovalutát sem tartom jó ötletnek amilyen eséllyel mehet felfele, olyan eséllyel mehet lefele is...
Emlékszem 2017 decembere volt a csúcs, akkor több ismerősöm is beszállt, és akinek meg volt az sem vette ki. Szóval ez úgy működik, hogy ha rosszul állsz azért nem szállsz ki, ha jól akkor meg úgy vagy vele, hogy növekszik a tendencia miért szállnál ki?
Végül is azt a pénzt sosem látod viszont...
Ez olyan mint a rulett, csak bonyolultabb a körítés.
A részvények az teljesen más tészta, ott van egy tényleges tartalma a dolognak.
Ha így menne hogy kockázat mentesen pár éven belül meg lehet olyan szinten gazdagodni 1 millióból, hogy soha ne kelljen dolgozni, akkor nem lenne gond az országban. Felvennék én is egy milliós hitelt, 2-3 hónapig esetleg dolgoznék a törlesztő miatt, majd utána éldegélnék a vagyonomból...
Azért látod hogy ez nem így megy. Tipmixet láttál már?? Ott is azon van nagyobb haszon ami esélytelen. Ha valami biztos akkor nem nyersz vele sokat egy minimális összegből.
Ha 1millióból akarsz meggazdagodni akkor azt úgy tudod leggyorsabban kockázat mentesen, ha nem nyúlsz hozzá, elmész dolgozni és szépen rakod hozzáfele. Vagy elmész politikusnak.
Befektetésekkel, tőzsdén abból van pénz ami nem biztos.
Ezért mondtam azt is, hogy valami ígéretes üzletbe ha társulsz az sokat jelenthet. Láthatod pl a facebook is egy pici valaminek indult, meg minden világcég és minden ma létfontosságú találmány csak egy ötlet volt amire sokszor befektetőket kerestek hogy meg lehessen csinálni. Én inkább ebbe látnék jövőt ha fektetnék valamibe. A kripto valuta bizonytalan, a nagy cégek részvényei szerintem megint. Mindíg lesz majd egy jobb cég ami új trend lesz. Láthatod pl régen az iwiw volt a menő, meg hasonló közösségi oldalak, majd feledésbe merültek. Ugyan ez lesz a facebookal is idővel. De lehet ugyan ez egy gyógyszer cég is vagy bármi. Soha nem lehet tudni mit hoz a jövő. De ha van egy igéretes találmány az már igenis a jövő ami forradalmi találmány lehet. Abból 1 év alatt is meg lehet akár gazdagodni, de vagy bejön vagy nem.
Ehhez még gyűjtögetned kell pár milliót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!