Kezdő pedikűrösként, hogyan tudok vendégkört kialakítani?
Figyelt kérdés
Van valami ötletetek, hogyan tudnék vendégeket gyűjteni magam köré? Hiába hirdetem magam közösségi oldalon, nem nagyon keresnek. Jelenleg lábmodelleket se nagyon találok... ennyire nincs igény rá vagy csak én csinálok valamit rosszul?2019. dec. 26. 15:10
1/7 anonim válasza:
neten, ingyen munkákkal (max anyag ár), meg pár munkáddal, hogy lássák mit is tudsz, meg ja hirdeted ezeket.
2/7 anonim válasza:
Online marketinget kellene tanulnod (neten ingyen lehet). Jó honlap, videók, érdekes Fb oldal, blog és képek, könyv, tájékoztató füzet, ajándékkártyák, rendezvények, stb. Sok munka de jól fel lehet építeni.
3/7 anonim válasza:
Melyik részén vagy az országnak?
4/7 anonim válasza:
Sajnos a tél ilyen szempontból rossz helyzet. Az emberek nagy százaléka csak akkor megy pedikűröshöz, ha jó idő van, nyitott lábbeliben mászkál, ilyenkor nem festetik a lábkörmöket se nagyon. Szóval most nehéz ügy.
Ez olyan, mint, hogy karácsony előtt az is csináltat műkörmöt, aki amúgy nem hord.
A másik fele pedig az, hogy hol van a szalon, van-e konkurencia, van-e fizetőképes kereslet rá?
A manikűr, műköröm szakmát is megcsináltad?
5/7 A kérdező kommentje:
Csongrád megyében vagyok... A műkörmöst még nem csináltam meg, de amint lehetőségem lesz rá,megfogom :)
2019. dec. 26. 21:34
6/7 anonim válasza:
Cicuka, amennyit ide írkálsz simán utána olvashattál volna dolgoknak.
Van interneted...(+józan paraszti ész se árt)
Ha már most elakadsz, akkor hagyd.
Tudod, nem csak megszerezni kell embereket, meg is kell tudni tartani.
7/7 anonim válasza:
Nyald a sggét a potenciális vendégeknek, viccenkívül. Mézesmázosan, mintha öribarit akarnál szerezni a gazdag, vakolt képű néni személyében. Lassan elterjed a híred, mint a klassz és cuki körmös csaj és elkezdenem hozzád járni az ismerősök ismerősei.. sajnos ez ilyen. Kis kedveskedés, körbenyalás és ha jól érzik magukat nálad majd visszamennek. De a boltban is leállhatsz velük bájcsevegni, bárhol mehet a műsor igazából, törtetni cselesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!