Valakinek eladtam 5. 000 forintért egy használt bugyit, sima postával kérte, nem ajánlottan, nem érkezett meg, most rendőrrel fenyeget, lehet belőle bajom?
Többet nem csinálok ilyet, nekem ehhez nincsen idegrendszerem. Brutális alkoholista családból menekvéshez akartam pénzt keresni, miutná egyszer valaki felajánlotta,hogy megvenné. A többség kamus, átver, meg képeket kunyozik, majd lelép.
Ez meg megvette, de nem ért oda a posta. Simán adtam fel, arra a címre ahova kérte, de feladó nélkül. Ezt írta, meg linkelem a válaszomat is. Most fotót kér, de feladottról nincs, azt nem adta vissza a nő, előtte meg sokat nem bizonyít. Szerintem nem tehet ellenem semmit, meg le is szarom. De itt van:
Szia Jázmin! ( Ha tényleg ez a neved...)
Mivel állítólag múlt hétfőn feladtad a csomagot és idáig nem jött semmi ( utánaérdeklődtem a postán és valóban nem érkezett hozzájuk küldemény a nevemre), sem a beígért kép , sem válasz legutóbbi e-mailemre, ha most sem adsz magyarázatot, kénytelen leszek lépni.
Kérlek, ne vedd fenyegetésnek, csak a tényeket írom. Mivel nem lopom a pénzt, meg kell dolgoznom érte, ezért nekem 5000Ft is számít.
Szóval ha nem kapok választ, illetve azt amiben megegyeztünk és ki is fizettem, megteszem a hivatalos feljelentést. Szerencsére igen jó kapcsolataim vannak a siófoki rendőrségen, ennek akár utána is járhatsz, ha nem hiszed.
S ha ezt megteszem, bizonyítékül, hogy ÉN nem kamuzok, elküldöm neked a feljelentés másolatát. A többit meg majd a rendőrök intézik... Ha ezt így szeretted volna, lelked rajta. Mindezt természetesen megosztom a fórumon is, hátha nem én vagyok az egyetlen, aki így járt...
Várom válaszod: Peti"
"Szia Peti!
Valamiért a SPAM közé raktad a leveleidet. Közben 39 fokos lázzal feküdtem otthon, nem is voltam aktív ott, nem ültem gépnél.
Elsősorban a postán kellene érdeklődnöd, hogy hova tűnt a csomag, miért nem érkezett meg. Mivel nem ajánlott küldeményként kérted, így a borítékról mindem esetben készítek fotót. A borítékra feladót nem írok, sima levélként nem kérik. Így hozzám nem érkezik vissza, illetve nem adom meg senkinek a címemet. De kamunevet ráírni feladóként sem lenne törvényellenes diszkréció végett.
Ha normálisan írtál volna, felajánlottam volna, hogy küldök ingyen egyet, egyedül az ajánlott küldemény árát kellene állnod.
Nyugodtan, nekem is vannak kapcsolataim, azért nyugodtan jelents fel, hogy nem küldtem intim képet a részedre. Rengetegen átcsesztek vele és különböző képfeltöltő oldalakra tettél fel, majd felszívódtak.
Sok sikert kívánok! Nyugodtan tegyél feljelentést, legalább 4-en fognak helyben kiröhögni, hogy elveszett a postán a használt bugyika.
A borítékról a fotót, természetesen, ha igényled, átküldöm este, amint hazaértem.
Tegyél feljelentést, miért is? Kapcsolataid vannak, majd meg is ijedek. Ha szépen lérted volna, a pémzt is visszautaltam volna.
Majd a rendőrség végrehajtón keresztül behajtja, ha gondolod.
Na szia. "
Most visszaírt, hogy kéri a borítékról a képet, meg nem tart igényt másikre ajánlottan. B..szus, mit akar ez... Gindolom nem volt rajta feladó, nem ajánlottan kérte, mert az pénz, gondolom visszament a posta központba. Sima levél nincs nyomkövetve.
Gondolhattam volna, hogy beteg állatok vesznek ilyet. Nagyon bánom, mert az összes egy f..z, meg bugyis meg meztelen képet akar kicsikarni. Ami nagyon veszélyes és mimdent megbántam, nem ér annyit az a pénz, főleg hogy 40/2 az arány eddig, aki vett is valamit. Nagyon sok ilyem képet küldtem, természetesen arc nélkül, de akkor is.
Mit csinál velem a rendőrség? Az nem érdekli, hogy küldök újat. Meg mi az, hogy nem küldtem meztelen képet, feljelent érte 😂😂😂😂🤦♀️😂😂😂
Azért ne is haragudj, de nem vagyok k....rva. Meg ne hasonlíts össze, aki pnézért vállal szexuális aktust... Már bocsánat. Tudod engem zaklattak is elég komolyan a való élteben. Én sem írok vissza olyannak, aki ilyet írt, hogy "hiányom van" meg hasonlók...
Honnan tudod, hogy nem dolgozom?? Kioktatást nem kértem. Honnan tudod, hogy suliba járok még, ami miatt vernek? De hagyjuk.
Eladtam egy használt ruhadarabot, mint más a jófogáson. Igen, vannak akik masztis meg ilyen olyan videókat is csinálnak, én nem.
A fotók még csak egy fehérnemű katológus szintjét sem ütötték meg.
Hagyjuk. Szerintem az zavar, hogy a mambugyijaidat nem veszi meg senki,már bocs
Az érdelel, h ogy ez a barom feljelentjet-e, ha igen, mire számítsak?
Kedves Kérdező!
Egyikőtöknek sincs semmi esze? :D
Csomagot (nem feltétlen csak fehérneműt, hanem bármilyen csomagot) SOHA nem a Postán adunk fel, mert úgyis nyoma vész!
Vannak különféle automatás futárszolgálatok (pl. foxpost), teljesen anoním, beteszed az automatába, fizetsz, a címzett pedig kiveszi az automatából!
Posta 2019-ben, komolyan eszem megáll! Hol élsz te, a Bakonyban? Remelem Internet Explorert és XP-t használsz, és okostelefonod sincs!
De postán kérte... Nem volt hajlandó állni a foxpost-ot. Felajánlottam. Ajánlozt levélnél reklamálhatsz ugye.
De teljesen abbahagytam, tényleg, nem felel meg nekik amik vannak, felszívódik... Nullában sem vagyok, mert összevetettek velem mindenféle bugyikat, ami végül vagy nem volt jó, vagy felszívódott. Volt egy korrekt 15.000 forimtos vásárlóm. Ennyi.
Fedezte a gyógyszeremet, tudod, arra kellett a pénz.
Tudom de direlt így kérte...
Akkor válaszolok a kérdésre is, nem, nem tud feljelenteni ezért! Egyrészt nem is fog, másrészt ez olyan bagatell összeg, hogy ezért nyomozás sem indul!
Szívesen, nem, nem köszönöm, nekem ne küldj a válaszért cserébe használt bugyit! :D
"Hagyjuk. Szerintem az zavar, hogy a mambugyijaidat nem veszi meg senki,már bocs"
35 éves nő vagyok. Egyetlen mamabugyim sincs. Ha lenne, akkor sem adnám el őket, főleg nem használtan, főleg nem perverzeknek.
Ez a nagy baj: azt hiszed, más is ezt csinálja.
Hát javaslok neked valamit: ne magadból indulj ki!
Leírtam, én is választhattam volna a könnyebb utat. Nekem TÉNYLEG nem volt hozzá gyomrom.
Ha vernek, akkor fogod magad, elmész dolgozni, tudsz mellette suliba járni, rengetegen csinálják ezt!
Megterhelő, de ha tényleg tanulni akarsz, és képezni amagd, akkor ki lehet bírni azt a 2-3 évet, és később úgyis megtérül a befektetés.
Addig meg akár minimálbérből is ki tudsz venni egy szobát, és nem fogsz éhenhalni.
30 ezer körül már van szoba, egyetemistákkal vagy fiatal felnőttekkel lehet közösen kivenni lakást.
De ha vernek, és te közben eladogatod a büdös bugyogóidat, akkor nem fognak verni? Vagy ez hogy jött ide?
Szóval DE: ha így akarsz kitörni, akkor továbbra is azt állítom, hogy krválkodsz. Ez is egy formája, nem csak az az egy dolog létezik, hogy valaki kiáll a főútra és mutogatja magát. A testeddel, a p****-dal keresel pénzt, perverz emberektől kapsz üzeneteket, ezt mégis hogyan definiáljuk? Ez lenne a "tisztességes munka"???
Szerintem azért kaptad fel a vizet, mert te is érzed, hogy igazam van, de ezt nyilván nem fogod beismerni. Még magadnak sem.
Engem is vert a vadalkoholista apám, meg lelki terrorban tartott a pszichiátriai eset anyám. Meg megerőszakoltak 17 évesen, a pasim meg a nyílt utcán vert agyba főbe.
És tudod mit csináltam? Az érettségi után összepakoltam a cuccom és elmentem egyetemre. Nappal tanultam, éjjel meg hétvégén dolgoztam, diákhitelt vettem föl, minden ösztöndíjat megpályáztam, amit csak lehetett. Eszembe nem jutott a bugyimat árulni a neten.
Én is így nőttem fel, 18 évesen elköltöztem, levelezőn jártam fősulira mellette gyárban dolgoztam, albiban laktam előtte munkásszállón amit a gyár állt.
Mostmár férjem van, házunk, gyerekünk. És jó munkám.
Sosem adtam még el használt bugyit.
Kérlek, ne ítélkezzetek, de teljesen igazatok van! Csak gomdot csináltam magamnakyamellett hogy hasznom nem lett belőle. De ne tegyünk úgy, mimtha illegális lenne (emiatt még a NAV sem tud bevarrni, nem hogy a rendőrség), meg prostituált lennék. Ezerszer is megbántam, tényleg.
Azt mondjátok, hogy nem tesz feljelentést, ugye? Akkor végülis nemt udnak velem, mit csinálni, mert én felajánlottan, hogy ingyen küldök neli, mégegyet az sem kell, a postáért meg nem tudok felelősséget vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!