Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi az ami feltétlenül szüksége...

Mi az ami feltétlenül szükséges egy cégalapításhoz?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy turit nyitni Debrecenben egyéni vállalkozóként. Mi kell ehhez pontosan? Vállalkozói...stb. Hol tudok mindent beszerezni és milyen összegre számíthatok, természetesen csak nagyjából, nagyságrendileg? Százezrek, milliók? Egyáltalán merre induljak el? Hátterem mindössze annyi van, hogy kereskedelemben dolgoztam, egyébként pedig pedagógus diplomám van, most pedig GYED-en vagyok. Végzettség egyébként szükséges? Minden tanácsot és segítséget szívesen fogadok!
2010. júl. 19. 09:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Húúú! MOst még jobban felcsigázódtam!!!!

Köszi!

Mindenképpen utánanézek!!!!!!!!!!!

2010. júl. 20. 07:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet jól csinálni, az előző hozzászólónak igaza van, igazából a marketingen múlik több, nem a minőségi árun. Ez van, ilyen a világ. Stadler bácsi is ilyesmivel kezdte újraépíteni a vállalkozását :D
2010. júl. 23. 22:21
 13/13 anonim válasza:
Szia, olvastam a kérdésedet, meg a többi hozzászólást. viszonylag régi, éppen ezért kérdezem: bejött a bolt? :) Megy a biznisz? Azért kérdezem, mert én most szeretnék céget alapítani, egész más területen, csak a kezdeti lelkesedésünk közös. Köszi!
2013. ápr. 24. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!