Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A köztartozásmentes adózói...

A köztartozásmentes adózói adatbázisba szeretnék regisztrálni, de nem tudom a programot megnyitni hozzá?

Figyelt kérdés
A KOMA nyomtatvány kitöltésével lehet jelentkezni az adóhatóság internetes honlapján megjelenő köztartozásmentes adózói adatbázisba. Letöltöm de nem nyitja meg.. Mit tegyek?
2019. nov. 21. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10

1 éve tagja vagyok a KOMA-nak. Most kaptam egy levelet a Nav-tól hogy "bevallási kötelezettségének a KOMA-kérelem benyújtásakor tett nyilatkozata ellenére nem tett eleget." Azt nem tudom kideríteni hogy mivel tartozok és mennyit és hova kell utalni. Küldhettek volna egy számlát és kész.

2021. ápr. 1. 20:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Önadózás van magyarországon, neked kell tudni, hogy milyen kötelezettségeid vannak. Ettől függetlenül értem én, hogy mi a gondod.

Milyen bevallást nem adtál be?

2021. ápr. 1. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Igazából csak azt kell tudnom mit nem adtam be. Jövő héten kedden megkerdezek egy konyvelot. Köszönöm amúgy!
2021. ápr. 1. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Könyvelő vagyok, ezért kérdeztem, hátha tudok segíteni :)

De ha ráér keddig, akkor nem gond.

2021. ápr. 1. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!