Szüntessem meg a vállalkozásom vagy mit csináljak? Hónap elején nyitottam egy masszázs szalont egyéni vállalkozóként de egyáltalán nem megy, eddig 2 vendégem volt és nincs is érdeklődés íránta.
"A fővárosban valószínűleg akkor is megélnél, ha belőlem nem is látnál pénzt, bár itt a fenntartási költség is több."
8-asnak: Bp. belváros, kis masszázsszalon, hónapokig vegetált majd bezárt.
Ilyen feltételek mellett tényleg át kell gondolni a bezárást, vagy átmenni másodállásba vele és meló után építeni a vendégkört.
Masszázskultúra Mo-on a béka segge alatt van.
Eszembe jutott még valami.
Multik sok féle juttatást adnak, és nálunk van irodai masszázs.
Csak a széket hozza a masszőr, heti 2x jön.
Neki akkor is megvan a pénze, ha épp nem megy be senki, de amúgy újabban rákaptak a dolgozók.
Ha a szomszéd városban 3-4 ilyen multihoz bejutnál, már megélnél belőle. És ez nem egész napos, nálunk heti 2x2 órát van.
Emellett még nyitva lehetne a saját szalonod is, max nem 10-kor nyitsz, hanem délután 3-kor.
Úgyis munka után mennek edzeni meg szaunázni meg masszíroztatni az emberek.
Én Sopronban vagyok masszőr egy Üzletházban
Rengeteg ember jár erre. Első honapom 100.000+lett. Mármint annyit nyereség.
Itt ezen a részen 11en vagyunk masszőrök egymás hegyén hátán,de ismerjük és bírjuk egymást.
Október csodás volt. November siralmas. Meghirdettem ezer Ft kedvezménnyel és ugranak rá...fizetett hirdetés fontos. Szórólap.
Akciók, nyereményjáték, névjegykártya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!