Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Lehetséges az hogy itthon...

Lehetséges az hogy itthon kutyáknak konzervet gyártsak eladásra?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy különböző húsokból lehetne konzerveket csinálni kutyák,macskák számára.Ezt úgy szeretném megoldani hogy vágóhídról beszerezném a húst és egy helyiségben feldolgoznám,és eladnám.Ez megvalósítható?
2019. nov. 9. 15:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Lehetseges

Kell persze gépsor gyarcsarnok laboratórium .

Én úgy gondolom 5-600 millió forint már elég lehet kezdésnek

Mondjuk ha rám hallgatsz polisztirol gyárat csinálsz . Meglepő módon 5-600 millió egy kis teljesítményű uzemhez elég persze bővíteni kell majd de hát ez ilyen, hogy pár milliárdot bele kell majd tolni.

Persze ilyenkor van esély ha bejössz a piacra le akarnak nyomni de ha elég tőkeerős vagy nem fognak veled szórakozni

2019. nov. 9. 22:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy gyártósor nélkül kezdeném el. Csak egy pár géppel ami mindenképp szükséges.Majd ha viszik annyira hogy így nem bírok annyit csinálni akkor jönnének be a gépek.
2019. nov. 10. 07:11
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Azt vágod, hogy nem "húsból" készülnek a konzervek???

Kerül bele, őrölt csont és pata = Ca, állati faggyú és bőr (amely fekélyes, így elvileg nem teszik bele a parizerbe és virslibe) = zsiradék, szója/kukorica/rizs/burgonya/sörfőzés/stb. feldolgozási maradéka, a tényleges hústartalmat a mosott belek, torok, herék, stb. adja.

Régen mikor még jártam piacra volt egy felkapott sütöde (hurka és kolbász), erre kiderült, hogy nem csak kutya és macskaeledellel egészítették ki a sütnivalód, de tényleges kutya, macska, dögtetem is került a keverékbe. Ezt esszük mi, akkor mit kapnak a kutyák :)

2019. nov. 10. 08:38
 14/14 anonim ***** válasza:
76%

#12 és ezt mégis hogy gondoltad?

Kis kézi tescos húsdarálóddal ledarálod, kézzel konzervdobozba töltöd a pincében?!

Mennyit tudsz megcsinálni 1 nap?

Mi van ha beteg leszel?

kft fenntartásról (könyvelő, ügyvéd, stb), alkalmazott költségeiről nem is beszéltünk.

Ki fogja eladni? (tesco nem fogja kitenni a polcára a noname konzervedet a 2 szép szemedért cserébe.. ha valami csoda folytán ki is tenné, le tudnál gyártani 30 raklapnyit belőle tegnapra?

És akkor a megválaszolatlan kérdések itt nem érnek véget.

Kérdésre válaszolva: Lehetséges, de üzleti szempontból kb 99,9%os bukásra van ítélve, illetve lesz vagy 40 év mire lesz belőle egy minimálbéred. Ha elmész a tescoba árut föltölteni részmunkaidőben, anyagilag jobban jársz mint ezzel. Bár van egy érzésem, hogy nem anyagi megfontolásból kezdenéd el ezt a "vállalkozást". Inkább van a háttérben egyfajta machoizmus.

2019. nov. 10. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!