Kereskedés kinai termékekkel?
Sziasztok!
El szeretnék kezdeni kínai termékekkel kereskedni és az lenne az első kérdésem hogy vajon ez az eladó honnan szerzi be ezeket a "lego" minifigurákat?
Azt tudom hogy kinából rendeli, de azon belül honnan? Egy webshoptól? Vagy egy nagykertől veszi?
Megtaláltam ugyanezeket a minifigurákat taobaon-n (kínai ebay) fele ennyiért (8,28€-ért). Lehetséges hogy innen rendeli be egy közvetítő ügynökön keresztül?
Bár ez meg azért valószínűtlen mert ezzel az árral + a közvetitői árral összevetve nem jön ki nagy profit.
Szerintetek?
ez az az eladó és a terméke, akiről szó van:
ez pedig a Tabobao link:
Alibaba.
Hasonló, mint az aliexpress, de itt gyártók vannak fent és nem lehet 1-2 darab terméket rendelni.
Pl itt 100 darabot gyártanak neked 70$-ért.
Keresgélj mi kell, csak az első találatot linkeltem.
Gyártótól szerzik be nagy tételben 10000 darabszámra. E fölött már lehet módosítani a kinézetet.
Kérdés inkább az, hogy:
Ki fogja ezeket megvenni? (idehaza?)
és mennyiért?
mekkora profit van a darabokon?
El lehet adni belőle 1000 darabot havonta?
Kik a célpiac?
Mennyiért tudod elérni őket?
Milyen formában hirdeted?
10-20%os profitból nem fogsz megélni hosszútávon.
Termék az utolsó dolog egy vállalkozásban amit beszerzünk. Első a kereslet megtalálása, réspiac felderítése akiknek van egy problémája, amiért hajlandóak is fizetni.
Ez még annál is rosszabb aki ruhaturkálót akar nyitni, vagy valami lyukat amit teázónak hív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!