Magánklinika nyitása?

Figyelt kérdés
Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy mi kell pl. egy fogászati rendelő nyitásához?-tőke, -engedélyek, papírok..stb? Előre is köszönöm!
2010. júl. 17. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahol végezted az egyetemet, ott meg tudják neked ezt mondani!
2010. júl. 17. 15:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ebből miért az jön le, hogy nem vagyok talpraesett..csak kérdeztem valamit..az nem azt jelenti, hogy holnap már nyitni akarok..egyenlőre csak tanulok, és felvetődött bennem ez a kósza ötlet..ennyi az egész..
2010. júl. 19. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Ez rosszmájú, irigykedő hozzászólás volt...
2010. júl. 19. 11:26
 4/5 A kérdező kommentje:
úgy van..de ha jól látom, törölve is lett a kedves hozzászóló...továbbra is várom az ÉRTELMES válaszokat..
2010. júl. 22. 17:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Először is különböző engedélyek. Helyi önkormányzattól, ÁNTSZ, OEP. Érdemes vállalkozást alapítani. Ehhez alapítanod kell egy( bocs de alapból tegeződöm :D ) Kft-t vagy Bt-t, kell hozzá vállalkozói engedély, APEH engedély. Nagy tőke sem mellékes. Azt nem tudom merre laksz, de azt ajánlom ha teheted akkor határ közelében nyisd meg a magán fogászati rendelődet. Osztrák-szlovák esetleg szlovén. Ezekben az országokban Euro van már, és ha picit az ottani magán árak alá kalkulálsz akkor jól lehet ezzel keresni. Illetve ha határ közelében nyitod, akkor a külföldi ügyfélkört célozd meg. De természetesen a forintban is egy "minőségi" árat érdemes megadni. Fontos a környezet, jó megközelíthetőség. Most így elsőre egy határ közeli faluban-felújított parasztházban lévő rendelő jelent meg előttem, vagy ehhez hasonló. Lényeg ami a lényeg, külföldön nagy keletje van a kintinél olcsóbb, minőségi orvosi szolgáltatásoknak. Sokan utaznak külföldről pár órát, egy olcsóbb de ugyanakkor európai szintű orvosi ellátásért! Ha ezeket követed, és betartod jövedelmező kis rendelőd lesz:)
2010. júl. 22. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!