Egy McDonald's étterem Magyarországon évente kb mekkora bevételt termel?
2 perc google.
Progress Étteremhálózat Kft.
NETTÓ ÁRBEVÉTEL: 33 970 625 ezer Ft (~34 milliárd)
ADÓZOTT EREDMÉNY: 4 milliárd Ft és 10 milliárd Ft között.
Nézd át az egyes cégek eredménybeszámolóit , a fent említett cég közte sincs. Talán reálisabb képet kapsz. :-)
Elvileg 100 millió Forintból meglehet nyitni. Ez nem is számít annyira soknak, ha azt nézed, hogy a világ egyik legnagyobb nevét használhatod. Hogy mennyi pénz jön be az függ az adott térségtől is. Én dolgoztam az egyikben, a fővárostól elég messze, és ott gyakorlatilag folyott be a pénz. Volt olyan nap,hogy 7 millió Ft felett zártunk. De a napi 3-4 millió az átlagosnak számít. Persze ebből még sok minden lejön, nem ez a tiszta haszon
De a 100 millió Ft az még csak a berendezés. A helység még + költség.
De ha ez is megvan még akkor sem biztos, hogy megnyithatod.
Végig kell csinálnod egy 1 éves képzést. Ebben benne van minden a legegyszerűbb takarítási feladattól kezdve a legbonyolultabb HACCP-én keresztül a legidegőrlőbb vendégpanaszon át minden.
Ha ki bírod ezt az 1 évet, és még mindig van helyed, pénzed és kedved már kezdheted is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!