Érdemes még webáruházat csinálni?
Két dolog ami biztos hátrányosan fog érinteni a jelenlegi helyzetedhez képest:
1. Nem fogod tudni lecserélni a munkahelyed egyik hónapról a másikra vele. Talán évek múltán, ha túléled de addig meg sok minden történhet méf amit nem fogsz tudni befolyásolni.
2. Kis induló tőke elég, de a fenntartás mellett még többe lesz az hogy "kitűnj a sok eszkimó közül" e-marketinggel megy egyéb költséges megoldással, amitől léteznek kis tőkéből indítható de még inkább kevesebből is fenntartható vállalkozások.
röviden és tömören.
Igen, érdemes, ha tudod mit csinálsz. Ha azért csinálod, mert a szomszéd mondta milyen jó, akkor nem.
Na, de ha legyártatod, akkor onnantól az magának is legyárthatja és ellophatják az ötletedet, nem?
Egyébként szerintem már nincs új a nap alatt, mert mindenki gyárt már mindent.
Kíváncsi lennék az ötletedre....
"olyan termékekre gondoltam amiket én gyártatok le gyártóval"
Jajj, nagyon nem értesz a gazdasághoz! Olyan vagy mint én 30 éve, mikor kezdő vállalkozóként internetkávézóm volt, és a Coca-Cola rámbeszélte, hogy betesz egy Cola automatát a netkafémba. Jött megbeszélni a dolgokat meg szerződést kötni. Olvasom a szerződésben, hogy 70 forintért hozza nekem a 0,33-as dobozos kóla dobozát, én meg adjam 100 forintért. Mondom a csávónak, hogy nade miért kapom én 70 forintért magától a gyártótól a Coca Colát, amikor a Tescoban 56 forint.
Jahhhh - mondja - azért, mert te 300 darabot igényelsz az automata feltöltésekor. A Tesco meg 2 kamionnyit rendel egyszerre...
Szóval hiába vagy te közvetlenül a gyártóval kapcsolatban, ha nem 2 kamionnyit rendelsz, csak 3 darabot, akkor neked baromi drága lesz! Vagy be sem indítják annyiért a gépsort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!