Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 3500-fős faluban megélne egy...

3500-fős faluban megélne egy cukárszda?

Figyelt kérdés
Valaki nem tudja véletlenül egy tégely fagyin mekkora haszonkulcs van? Vagy legalább azt mennyi bevétel van egy tégely fagyin, ha egy gombóc ára olyan 150 ft körül lenne?
2010. júl. 14. 15:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem él meg sajna. A fagyiszezon június-július-augusztus.

Télen bezárhatod.

2010. júl. 14. 15:32
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Falun általában szegények az emberek,és nem költenerk curászsüteményekre. Fagyit pedig vesznek a Familitól vagy a szomszéd város Tescó-jában.
2010. júl. 14. 15:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Falun kicsit sok lenne a 150 Ft egy gombóc fagyiért. Nemrég jártunk Lentiben, ott 70 Ft (oké, ez a másik véglet) volt egy gombóc. Bp-en 150-180 Ft egy gombóc. Ha ilyen árakkal szeretnél dolgozni, akkor tuti, hogy rövid idő után bezárhatod a cukit.
2010. júl. 14. 16:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Egy alig kétezer fős településen élek, és most nyitott egy cukrászda, aki nem kifejezés, hogy mennyire jól megél! Úgyhogy szerintem egy kétszer ekkora településen BŐVEN megélne! (Mi Fejér megyeiek vagyunk).

Jó terméket árulj, legyen választékod, és finom termékeid.

És nem igaz, hogy télen bezárhatod, mert a cukrászsütiket viszik. Itt nálunk MINDEN NAP van sütiszállítás annyira fogy!

2010. júl. 14. 16:31
 5/10 A kérdező kommentje:

Én pedig veszprém megyében szeretném nyitni, szóval nincs messze fejér megyétől :)

A 70 forint az nagyon kevés... felénk falusi cukikban is 130-160 ft között van.

2010. júl. 14. 17:47
 6/10 anonim válasza:

Szerintem megélne.

Én is kicsi faluban lakom, és nekem is lenne igényem cukrászsütire. :(

Amit a tescoban vesz az ember az nem jó. :S

2010. júl. 14. 18:00
 7/10 anonim ***** válasza:

150 sok. Nálunk 30000 városban 140 a fagyi gombóca.

Én csak annyit mondanék, hogy évente 1x veszünk fagyit, mert ha az egész család elmegy, akkor 2000 Ft is elmegy.

Mi inkább a lidlban és a tescoban veszünk rengeteg jégkrémet ( az olcsóbbik fajtát)

Tele van a fagyasztó vele. Sajnálom a 140 Ft 1 gömbre, amikor 80 Ftért megveszek egy tölcséres jégkrémet vagy egy pálcikásat.

2010. júl. 14. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de szerintem kocsmába inkább mennek faluban a népek, mint cukrázdába. Esetleg próbálhatnád kombinálni a kettőt. Nevezd bárnak, ahol mellesleg fagyit meg süteményeket is lehet kapni...
2010. júl. 14. 21:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálunk, a 2000 fős településen 130 Ft egy gombóc fagyi, viszont finom, nem vizes. A mignon szintén 130 Ft, a krémes 140, a házi krémes és a francia 190 Ft. A szeletes sütik (pl. mézes krémes, karamellás krémes, deák szelet stb.) 130-180 Ft között, a szelet torták 200-250 Ft között vannak.
2010. júl. 15. 18:04
 10/10 anonim válasza:
Én mint nem vállalkozó tudom mondani, hogy ha finomak a sütik, akkor vinni fogják. Amikor mi Előszállásra megyünk ismerősökhöz, akkor mindig "előrendelünk" tőlük rengeteg sütit a lila cukiból (ez itt a reklám helye), annyira jó. Persze belőlünk még nem élnének meg, de majdnem az összes szomszéd, akit ismerünk, szintén járnak oda, amikor meg mi hozunk onnan, akkor is mindig van bent vásárló. Az áraik sem vészesek. Szóval jót jó áron, és a siker garantált, főleg, ha nincs versenytárs.
2010. júl. 16. 00:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!