Mi kell a diák vállalkozáshoz? Lehet e diák vállaklkozó?
ez hülyeség hogy bemerek e manni... azért kérdeztem mert valoszínü hogy megcsinálom. csak akartam valami alapot hogy mégis miből induljak el. hova is kéne menni.
de eddig semmi ilyet nem kaptam. még h bemerek e menni az APEH hez... mit fostok annyit az APEH től?annak kell félnia akinek van vami takargatnivalója
Az első válasz adójának:
sok pályázat van parkosítások, sőt a saját udvarod beparkosítására is!
Egyébként mezőgazdaságon gondolkodom.
apehhoz amúgy be sem kell menni... okmányirodába menj, ott nyitnak neked ügyfélkaput, meg adnak egy kérelmet, amit ki kell töltened. Vidd haza és töltsd ki egy könyvelővel, az apehhal majd ő rendezi a dolgot.
Sok sikert!
egy diák vállalkozó
offolok is egy kicsit, sorry:
"sok pályázat van parkosítások, sőt a saját udvarod beparkosítására is"
hol láttál ilyet? tudnál esetleg vmi linket küldeni erről?
linkem az sajnos nincs a helyi önkormányzatnál vannak a pályázatok. Javaslom néz szét az önkormányzatnál. Mindenesetre megprobálok szerezni 1 linket is.
Nagy pémzek vannak benne de ha nem is a pénz miatt.
Gondoljatok bele mennyibe kerülne álmaitok udvara? És ezt fizetik neked, csak jól kell pályázni.Sőt vannak ugynevezett székhely fejlesztési pályázatok 10 milliotol 50 ig adnak rá pénzt. A székhely az azt foglalja magában hogy kell 1 állandó lakcím ahol a céged, vagy mikrovállalkozásod található. Ez lenne a saját házad. Pénzt kapsz hogy fejleszd, korszerüsítsd .nyillászárók,szigetelés,tető szerkezet felujítása stb... nem egy rosz dolog ez a vállalkozás csak vannak emberek akik nem látnak bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!