Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyibe kerul megrendezni...

Mennyibe kerul megrendezni egy fesztivalt (1day/outdoor) Angliaban?

Figyelt kérdés

Magyarorszagon nagyjabol tudom milyen engedelyek szuksegesek/mik az eloirasok/papirmunka...

Angliaban viszont halvany lila gozom sincs ,hogy a rendezvenyszervezesnek mi a menete?

Milyen koltsegekkel jar,milyen papirok/engedelyek szuksegesek es ezt hol lehet elintezni...? es meg ezernyi kerdes!

(Bocsanat az ekezetnelkulisegert!)

2019. aug. 18. 03:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme van a kérdésednek?

A hazai előírások alapján már tudod milyen szervekkel kell felvenned a kapcsolatot, ezt szépen megteszed és ők mindenben segítenek a megfelelő díjazásért, amit szintén elárulnak neked, sok sikert a kamu fesztivál megszervezéséhez!

2019. aug. 18. 06:05
 2/7 anonim ***** válasza:

(Magyarországi fesztivál szervezésének költsége * angliai átlagbér) / magyar átlagbér

megközelítőleg ennyi.

2019. aug. 18. 09:58
 3/7 A kérdező kommentje:

Az ertelme annyi ,hogy Anglia teljesen mas vilag ,minden maskepp mukodik mint Magyarorszagon! (Es ezt nem fellengzesbol irom!!!)

Magyarorszagi engedelyekkel/papirokkal meg nem hiszem ,hogy el tudnek indulni Angliaba kamufesztivalt szervezni... Sorry mate!

2-es: Koszonom szepen a valaszod ,meg ha nem is konkretumot irtal, de legalabb valami ertelmeset is megtudtam!

2019. aug. 19. 01:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Valljuk be, ha ezekre a kérdésekre itt a gyakorin próbálsz választ találni, akkor egyelőre nem tűnik túl életképesnek az ötlet..

Egyébként ezzel hogy "fesztivál" semmit nem mondtál.. mert a költségek jórészt nyilván attól függnek, milyen volumenű, tematikájú, infrastrukturájú, elhelyezkedésű lenne ez a rendezvény.

Mindenesetre, ha Angliában akarsz fesztivált rendezni, akkor ez ügyben inkább angliai illetőségű fórumokon/hivatalokban lenne értelme kérdezősködni..

2019. aug. 19. 09:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Tipikus magyar mentalitas... sajnos...

Tenyleg nem rosszbol vagy kotoszkodesbol esetleg nagykepusegbol/fellengzesbol tettem fel a kerdest!

komolyan kivancsi lettem volna ra...

Gondoltam lehet olvassa olyan ember is aki erintett a temaban es van valamennyi tapaszatalata!

(Pl. ha valaki itt tesz fel egy angliai villanyszerelessel kapcsolatos kerdest ,tobb mint valoszinu hogy tudok ra valaszt adni!)

Illetve akkor aki itt tesz fel akarmilyen kerdest az tok komolytalan (Esetleg ha te megkerdezed hogy mi lehet a baja az autodnak vagy hogy a teljeskiorlesu kenyer mit jelent akkor teljesen komolytalan vagy) sot... mivel te is ideirsz igy te is egy eletkeptelen komolytalan ember vagy (es ezt nem en mondtam)!!!!!!

Azert koszonom a valaszokat!! SOKAT TANULTAM BELOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2019. aug. 20. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:

"Gondoltam lehet olvassa olyan ember is aki erintett a temaban es van valamennyi tapaszatalata!"

Nem, itt ilyen nincs. Tessék inkább angliai fórumokon, ill. ottani hivatalos helyeken érdeklődni. Magyar mentalitás vagy sem, ez van.

Örülök hogy segíthettem :P

2019. aug. 20. 23:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Rendben!

KOSZONOM SZEPEN! :P

2019. aug. 24. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!