Ha vállalkozáshoz kérek támogatást milyen formában célszerűbb? Háta fehér lapokra nyomtatott dokumentummal, kétoldalassal, háta már hasznát kidobásra szánt papírra nyomtatva (a környezet és költség kímélés jegyében), vagy
Valószínű a helyesírásod és írásképed miatt mondta az egyik válaszoló, hogy csodálkozna ha működne. Ha a kódod is ilyen hanyagul van megírva, mint a pársoros válaszaid az nem jelent túl jót.
Hogy a program mérete mennyire számít az majd kiderül a tesztelés alatt, aztán majd élesben. Viszont szerinted nem számít, oké elfogadom, akkor mégis minek akarod kinyomtatni? Hisz te magad mondtad, hogy nem számít a kódod mérete, így lehetne akár 100 oldal is meg 20000 oldal is a jelenlegi 3500 helyett, hiszen a "gigabájtok korában" lényegtelen.
Egyébként azzal egyetértek, hogy nem kell mindent agyon optimalizálni, pláne ha a jövőbeli feltehetőleg üzleti felhasználóknak lesz pénze megfelelő hardverre.
Szóval ne nyomtasd ki, abból a pénzből meg energiából inkább csinálj jobb prezentációt.
Továbbá ha tetszik ha nem, meg kell győznöd az embereket, hogy miért jó a terméked. Nem alaptalanul kell hantázni és nagyokat mondani, mint valami kezdő seftes brókernek. De észérveket muszáj felhozni a programod mellett.
Ha most valaki elém állna és annyit mondana, hogy "én tudom használni és amúgy működik is, de kéne még 10 millió forint, hogy igazán jó legyen" arra nem adnék pénzt. De ha normálisan elmondja mi ez, miért jó most és miért lehet jó a jövőben, valamint mire költi azt a pénzt amit én adok neki és még a közben felmerült kérdéseimre is tud értelmes választ adni, na akkor befektetnék. Valahogy így kell ennek működnie.
na de irtam, hogy a milliok a nyerességből kellenek, nem pedig attl akitől a pénzt kérem. igy a programomrol nem kell meggyőzni. elétenni az asztalra azért kell hogy látszon mekkora. persze elétehetek 2 lapot is s mondhatom, akkora, na de minek hazudni? hazudhatnám azt is hogy tízszer akkora na de azt is minek? nem lehetne valahogy egyszer az életben igazat mondani, s pont akkorát tenni az asztalra, amekkora az valójában?
a helyesirás kérdése azért nem stimmel, mert hibás iráskor egy program leáll, vagy nem azt csinálja amit kell. persze ha hibás, nem azt csinálja amit kell, d eközben pénzt termel az nekem ugy jo, de ez az ami nem tul valoszinu.
"elétenni az asztalra azért kell hogy látszon mekkora"
Ember... kevered a szezont a faxommal. Annak kell látszania, mekkora.
Mondtam már, nem vagy Margaret Hamilton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!