Fiúként dolgozik valaki takarítóként?
Figyelt kérdés
2019. júl. 20. 15:38
1/5 anonim válasza:
Én szoktam látni elég sok férfi takarítót mindenféle helyen, szóval igen.
2/5 anonim válasza:
Simán. Pl. társasházi takarítók között nagyon sok férfi van.
3/5 anonim válasza:
Én reptéri takarítót ismerek, mondjuk ő már nem éppen a “fiú” kategória, mert úgy kb 60 éves. De osztálytársaim is voltak anno diákmunkán takarítani pl Tescoban, Lidlben.
4/5 anonim válasza:
Rengeteg fiút, férfit látok takarító munkakörben minden korosztályban. Irodaházakban is, más területeken is.
5/5 anonim válasza:
En is dolgoztam már takarítókent; Meg szerettem is, azon vettem eszre magam, hogy elszalad az egesz nap; es közben mely-meditálásba kerülök miközben öntudatlan állapotban pucolom az ablakokat, vagy neha a wc-t xD
Kicsit furcsa, mint mondjuk ha nőkent valaki biztonsági őr; Talán csak ez zavart, hogy nehany ember szemeben láttam azt, hogy WTF,,,ferfi es takarít, hova lett a világ
(Tehát a kerdesed jogos) Az emberek kicsit furának tartják;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!