Az élet valójában a komfortzónán kívűl kezdődik, akkor sokan miért nem lépnek ki ebből?
Miért nem attól kérdezed meg, akire vonatkozik?
Mit tudjam én, miért nem lép ki belőle!
Azért, mert félnek, mert a biztos rossz is jobb opció számukra a bizonytalannál, mert szoronganak az újtól, az ismeretlentől, a változástól, mert kiszámíthatóságra, bizonságra, stabilitásra vágynak. Legalábbis a barátaim, ismerőseim, akiket kérdeztem erről mind ezeket mondták.
Nem mindenkinek való a komfortzóna feszegetése, én abszolút az ellentétjük vagyok, nem érdekel a stabilitás, igénylem az állandó változást, állandóan feszegetem a határaimat, de meg tudom érteni, hogy valaki nem ilyen.
Nem értem mi a baj abban ha valaki kiszámítható életre vágyik??? Jól menő vállalkozás, havi 4-6 óramunka, sok pénz. Nem értem miért kéne kilépni a komfortzónából.
Aki akarja, hát tegye, ha neki ez jelenti a boldogságot ám legyen. De hogy ha ezt más nem teszi meg arra sem lehet mit mondani, nem????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!