Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ignoráljátok a 2 diplomá...

Miért ignoráljátok a 2 diplomás jelentkezésem fizikai munkaerőt igénylő munkák esetén?

Figyelt kérdés
Csak azért keresnék könnyű fizikai munkát, mert kb, csak 1 hónapig tudnék dolgozni, utána pedig külföldre kellene mennem; Most konkrétan már raktárakba is jelentkeztem; de általában nem válaszoltak, vagy azt mondták, hogy már ,,beteltünk''; Ha valaki túlkvalifikált azt ennyire komolyan vennék? (egyébként nem árultam el, hogy csak 1 hónapig szeretnék dolgozni náluk)
2019. júl. 18. 13:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%
mert túl értelmes vagy és félnek, hogy tudod a jogaid.
2019. júl. 18. 16:11
 12/14 A kérdező kommentje:
#11 Ez jó volt, felnevettem, már ezért megérte feltenni a kérdést, köszi XD
2019. júl. 18. 16:34
 13/14 anonim ***** válasza:
80%
Jelentkezz munkaerő-kölcsönzőn keresztül ilyen munkára: egyszerűsített foglalkoztatás keretében szokott lenni, egy hónapra is. Akkor nem foglalkoznak a diplomákkal. Tapasztalat.
2019. júl. 18. 19:46
 14/14 anonim ***** válasza:
52%
Egyszerűen nem kell megmondani, hogy van diplomád.
2019. júl. 19. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!