Sokan 30-40 felett hogy lehet hogy nem támogatják a szüleiket és még pénzt is elfogadnak tőlük?
"de vissza kell adni a felnevelést akár tetszik akár nem."
Ezt leginkább azzal "adod vissza" hogy te is felnevelsz 2-3 gyerkőcöt. Aztán majd ő is az unokáidat, stb.
Egyébként anyagilag miért kéne segíteni? Mire a gyerekek kirepulnek bőven megvan az egzisztencia. Ilyen korban már nem kell hitelt, albit fizetni, miért ne élnének meg?
10es : akár porszívózni, akár mosogatni.
11-es elhalgass bitang.
Miért lennék bitang?
Ha a mosogatás valakinek gond akkor feltalálták már a mosogatógépet. Mi is vettünk mert nem szeretünk és pici gyerekek mellett időnk sincs rá.
Ugyanígy a robot porszívó is elérhető.
Most elképzelem anyám arcát, amikor beesek éjszaka közepén, hogy "Szia, jöttem porszívózni. A mosogatógépet meg dobjátok ki, majd én megcsinálom!" :DDDDD
Ja, mert egyébként ezt technikailag hogy gondolod? Nem a szomszédban laknak, és dolgozok. Szóval szerinted vegyek ki szabit, vagy induljak munka után és érkezzek meg hozzájuk az éjszaka közepén dolgozni, aztán akkor ha sietek, még másnap reggel visszaérek melóba? Vagy amikor megyünk hozzájuk látogatóba, akkor zavarjam el őket a kinézett programokra, hogy én maradok takarítani? :D
Hogy kell ezt elképzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!