Szerintetek az idegsebész vagy a plasztikai sebész a „komolyabb"?
Nézd, nyilvánvalóan hivatást a jövedelmezőség figyelembe vételével is választ az ember, nem csak elhivatottság, tehetség szerint. Nincs ezen semmi szégyellni való.
Ismered a Réztábla a kapu alatt című nagyszerű regényt? Nos, szerintem te ugrottál néhány fejezetet benne. A könyv elején a főhős ingyen gyógyítja a szegényeket. A végén a felesége élete árán is őrzi a nagyon-nagyon pénzes praxisát. Remélem, te legalább megmardasz „középen”.
Plasztikai sebészt mondanám.
Amúgy szerintem ebben semmi elítélendő nincs, hogy valaki ezt is figyelembe veszi a szakirány eldöntésénél. Nem egy orvostanhallgató ismerősöm van, akit a pénz is motivált a pályaválasztásnál, ez más szaknál is így van. Az orvosok sem levegőből élnek ahogy mások sem.
#17 Egyetértek veled!
Mármint abban, hogy a pénz „motival"
Nekem ne mondja senki,hogy nem gondolkodott el akkor amikor pályaválasztás előtt állt, hogy mennyi pénzt fog keresni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!