Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek átverés?

BELA0201 kérdése:

Szerintetek átverés?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy állásra, ami Ábri Dániel hírdetett. Akiről azt írják, hogy csaló. ( Most be kellene fizetni előre 6ezer ft-ot munkaruhára). Konzervgyári munkáról lenen szó.
2010. júl. 10. 21:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha már aláírtad a szerződést akkor talán nem, addig ne fizess.Én egy csomagszállító cégnél dolgozom és a sofőröknek is meg kellett venniük az egyenruhát,munkaruhát. Nélküle nem dolgozhatnak.:(
2010. júl. 10. 21:23
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Átverés! A munka vagy védőruhát a munkáltató köteles biztosítani,-különösen az élelmiszeriparban.
2010. júl. 10. 21:23
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Jövő hét pénteken lenne elvileg a szerződés aláírása, de már előre kéne utalni pénzt...
2010. júl. 10. 21:26
 4/17 anonim ***** válasza:
Olvasd el az első 3 cikket, és dönts belatásod szerint: [link]
2010. júl. 10. 21:52
 5/17 anonim ***** válasza:
60%

Át ne utald a pénzt! Nagyon sok mostanában az ilyen csaló! Vigyázni kell velük. Ma is találkoztam egy hasonló csalóval (mert szerintem az volt)

Vásárolt egy árut a boltunkban és 4 órával később visszajött, hogy ő 20ezressel fizetett, de csak 10ezerig kapott vissza. Hiába ellenőriztük a kasszát, a kassza egyezett, Deákot senki sem látta aznap, s a bolt egészében egyetlen 20ezres sem volt. (A kasszában is épp, hogy volt annyi pénz) Mégis hepciáskodott, hogy de igen, ő rosszul kapott vissza.

Szerintem csak kellett a pénz kajára, vagy ki tudja mire.

Nem szabad elhinni mindent, s ne magunkból induljunk ki, hogy mi nem csinálnák ilyet, s akkor más sem. Sajnos az emberek kegyetlenek.

2010. júl. 10. 21:53
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hívd fel a rendőrséget, mondd, hogy egy csaló kelepcébe akar csalni.

Elkísérnek téged, hogy ők láthatatlanok maradjanak és segítesz abban, hogy más ne járjon így.

2010. júl. 10. 22:02
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Milyen munka az, hogy még te fizetsz a munkáltatónak hogy dolgozhass? Csaló! Ne fizess.
2010. júl. 10. 22:24
 8/17 anonim ***** válasza:
2010. júl. 10. 22:59
 9/17 A kérdező kommentje:

Legsajnálatosabb dolog, az adott hirdetést 216an olvasták el, ha még csak 100 ember is átutal 6000 ft-ot, akkor ..ki lehet számolni mennyit nyer a hirdető..

köszi mindenkinek.

Van egy megérzésem, hogy a megbeszélt időpontban és helyszínen senki nem lenne..

2010. júl. 10. 23:00
 10/17 anonim ***** válasza:
Tegnapi bejegyzés: a hírdetést törölték! "Ábri Dániel" vagy Tyütyi Dóra, vagy akármilyen névvel körözött CSALÓ! [link]
2010. júl. 10. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!