Folyami hajón milyen egy szobalánynak? Aki volt tudna tapasztalatokat mondani?
Első, részben igaz, de nem dolgozunk 16 órákat, csak olyan sz.r a beosztás, hogy 6 előtt kell kelni, és 21-22 közt végzel. 8 óra munka, de vannak többórás lyukak.
A béna kabin igaz, de olyan fáradt vagy, hogy nem ébredsz fel arra se, amikor 200 decibellel beindul a motor a füled mellett hajnalban. 😅
Egyébként a munka hasonló, mint egy hotelben a szobalánynak, de ha német vendégekkel megy a hajó, akkor sokkal szerencsésebb (nem kupisak), plusz jattolnak is tök jól.
A kimenésről annyit, hogy igem, sokan alszanak, de szerintem akinek tényleg fontos, hogy megnézzen ezt-azt, az nem keresi a kifogást. Én sok szép helyen jártam.
A pénz szempontjából nagyon megérős a dolog, ez mitivál is, szerintem a legtöbbet hajón tudsz félrerakni, már ha ezeket az egyszerű külföldi munkákat nézzük.
Köszi a válaszokat, jövöhéten szombaton indulnék, csak érdekelt mire számithatok.
Ment a zöldi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!