Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fizetési igény helyett lehet...

Fizetési igény helyett lehet ilyet?

Figyelt kérdés

Frissen végzett mérnök vagyok viszont mellette már dolgoztam néhány évet mint programozó fejlesztő autoipari szektorban.

Vidéken lakom és kicsit elégedetlen vagyok a fizetésemmel. Pontosabban egy Lidl-ös pénztáros is jobban keres mint én ami kezd a nevetséges kategóriából átmenni a szánalmasba XD Így szépen csendben le akarok lépni...

Lehet hogy Budapestre mennék dolgozni vagy valami nagyvállalathoz a környéken. Voltam már több állásinterjún is életem során és mindig kérdezték a fizetési igényemet.

Nos a bajom az hogy nem lehet olyat kérni hogy inkább ők adjanak egy ajánlatot a fizetésre? Amit aztán elfogadok vagy elutasítok. Ahol most vagyok is így csinálták mikor még kezdtem (persze nem tudtam hogy utána kb abszolút nem is emelnek rajta és nem is lehet kérni sem)

A tapasztalatom az az hogy sok vállalatnál abszolút nem lehet belőni hogy mi számít soknak vagy kevésnek. Pl egy magyarországi német cégnél is lehetnek nevetségesen alacsonyak a bérek. Nem minden arany ami fénylik. Tudom hogy mindenkinek más az igénye de lehetne ilyesmit kérni hogy inkább ők mondják meg mennyit érne nekik egy xy fejlesztő?

Más országokban meg eleve ki van rakva a fizetés... Csak itt nem... :/ Lehet ilyet?

2019. júl. 7. 17:07
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
A másik kollegám meg olyan netto 300-350-et kapott full kezdőként a docler-nél + lakástámogatás. (csak valakinek nem tetszett a pofija ezért elzavarták onnan)
2019. júl. 8. 20:31
 22/22 anonim ***** válasza:
Na, például az úgy eléggé rendben lenne :)
2019. júl. 8. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!