Szeretnék az mc donaldsba dolgozni, de nem tudom, hogy kezdjek bele, menjek be személyesen megkérdezni van-e számomra munka vagy elküldjem emailbe az önéletrajzomat? Ti hogy csináltátok?
sajnos kell a pénz szóval muszáj lesz ezt elvállalni!:)
amúgy meg a mezőgazdasági munkánál csak jobb lehet!:D
Bocsi, az offért, de miből készül?:D
Az válaszoljon, aki tényleg csinált már mekis kaját.
Kérdező, szerintem menj be, ha az oldalon találtál valamit. Nem hiszem, hogy fene nagy önéletrajz kellene, élőben gyorsabb+ha még se okés, akkor nem kell heteket várnod az emailre, kereshetsz mást. Remélem segítettem.
A honlapjukon kell lennie információnak ezzel kapcsolatban, már ha keresnek most dolgozókat.
Az önélatrajzodat meg nézesd át valakivel, ha azt is úgy fogalmaztad meg, mint ezt a kérdést...
Én vezető beosztásban vagyok az egyik Mc Donald's-ban.
Ha munkát szeretnél,akkor ellátogatsz a moszkva térre,ahol a meki munkaügyi központja van,és ott kell érdeklődni,mivel ők pontosan tudják hogy az ország 100 étterme közül melyikbe keresnek épp embert,szóval ők az elosztók.
Ez az agyondolgoztatnak szöveg meg állati vicces:D
Ember!!Ez nem bánya:D
Akik hosszútávon melóznak itt,azok pedig a társaság miatt maradnak általában és azért mert itt elég flexibilis a beosztás (szóval általában 90%-ban megkapod úgy ahogy kérted)
És akárhogy is nézzük a 3 nagy gyorsétteremlánc közül,még mindig ez adja a legjobb órabért.
Ettől függetlenül nem szeretek itt dolgozni,pont a vezető beosztás miatt,de dolgozóként szerintem egész jó volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!