Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Áruszedőként (pékség) mennyi...

Áruszedőként (pékség) mennyi pénzt kellene kapnom heti 48 órára?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam próbanapon, este kellett mennem, és kaptam kőkemény 5 ezer forintot.

Kijön ebből egyáltalán a minimálbér??

Csak szombaton nem kell dolgozni, és a vasárnapi melóért felár járna...

2019. júl. 6. 11:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

11.: Szóval évente kell 1 hónapot dolgoznom.

Többet nem is bírnék (lehet ezt sem fogom), mert a társaságtól kezdve mindenen át ez nem passzol hozzám.

2019. júl. 6. 15:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

12#

A 22800 hoz pont 1 hónap kell

Csak egy a bibi 1 hónapon belül napi bejelentős munkát csak 15 napot dolgozhatsz.

2019. júl. 6. 16:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Na, akkor azért alakulnak a dolgok: azt nem mondtad - csak később-, hogy betanulás után máűr 7 ezret kapsz. Azt írtad, nem állapodtatok meg semmiben - szóval akkor mégiscsak.

Nagy valószínűséggel akkor napi bejelentéssel fog foglalkoztatni és igen, úgy 1 hónapban csak 15 napot dolgozhatsz - szóval hivatalosan nem lesz meg az a 30 nap 1 havi munkával.

2019. júl. 6. 17:38
 14/16 A kérdező kommentje:

Pontosan, havonta csak 15 napot dolgozhatok, viszont emellett még megmarad a 22,8K, munkaszerződésnél elveszik.

Annyi a gond, hogy szeptember közepéig meg kell lennie a 30 napnak. Mi történik, ha lesz 15 nap alkalmi munkám, és 15 nap "rendes" munkám? Vagy rosszabbik esetben mi a helyzet, ha be sem jelentett, csak mondta?

Egyébként alkalmi munkából kell lennie 30 ledolgozott munkanapnak, vagy egy hónapig tartó szerződéses munkának (például 07.06-08.06 időtartamig).

2019. júl. 6. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémádat: július, havi 15 nap, plusz aug. havi 15 nap és máris megvan a 30 nap.
2019. júl. 6. 18:43
 16/16 A kérdező kommentje:

15.: Ha bejelent, akkor nincs probléma, de ezt hogyan ellenőrizhetem?

Vagy jön más a helyemre, megbetegedek, stb. Nem szeretném csiszre kiszámolni az egészet.

2019. júl. 6. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!