Áruszedőként (pékség) mennyi pénzt kellene kapnom heti 48 órára?
Tegnap voltam próbanapon, este kellett mennem, és kaptam kőkemény 5 ezer forintot.
Kijön ebből egyáltalán a minimálbér??
Csak szombaton nem kell dolgozni, és a vasárnapi melóért felár járna...
11.: Szóval évente kell 1 hónapot dolgoznom.
Többet nem is bírnék (lehet ezt sem fogom), mert a társaságtól kezdve mindenen át ez nem passzol hozzám.
12#
A 22800 hoz pont 1 hónap kell
Csak egy a bibi 1 hónapon belül napi bejelentős munkát csak 15 napot dolgozhatsz.
Na, akkor azért alakulnak a dolgok: azt nem mondtad - csak később-, hogy betanulás után máűr 7 ezret kapsz. Azt írtad, nem állapodtatok meg semmiben - szóval akkor mégiscsak.
Nagy valószínűséggel akkor napi bejelentéssel fog foglalkoztatni és igen, úgy 1 hónapban csak 15 napot dolgozhatsz - szóval hivatalosan nem lesz meg az a 30 nap 1 havi munkával.
Pontosan, havonta csak 15 napot dolgozhatok, viszont emellett még megmarad a 22,8K, munkaszerződésnél elveszik.
Annyi a gond, hogy szeptember közepéig meg kell lennie a 30 napnak. Mi történik, ha lesz 15 nap alkalmi munkám, és 15 nap "rendes" munkám? Vagy rosszabbik esetben mi a helyzet, ha be sem jelentett, csak mondta?
Egyébként alkalmi munkából kell lennie 30 ledolgozott munkanapnak, vagy egy hónapig tartó szerződéses munkának (például 07.06-08.06 időtartamig).
15.: Ha bejelent, akkor nincs probléma, de ezt hogyan ellenőrizhetem?
Vagy jön más a helyemre, megbetegedek, stb. Nem szeretném csiszre kiszámolni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!