Penta Unió mérlegképes könyvelő képzésről mi a vélemény/tapasztalat?
Érdemes egyáltalán manapság belekezdeni még egy könyvelő képzésbe? Ellehet helyezkedni még és kb. mennyi a várható fizetés egy ilyen szakmával?
Akik ezen a területen dolgoznak tudnának tanácsot adni? Köszönöm!
Feleségem asszem ott végzett. A cégemnel a szakképzetlen emberek akik még a nevüket se tudják leírni és ez nem túlzás 40 százalékkal keresnek többet mint ő.
Mondjuk elhelyezkedni el lehet mert aztán sok ész nem kell ehhez a szakmához .
Köszönöm a választ!
Sok ész nem kell? Én úgy hallottam nagyon nehéz képzés alapjáraton a könyvelés, és jó matekosnak kell lenni. Ez most kicsit elkeserített.
Én iskolarenszerben végeztem el, az első vizsgám nem sikerült, pedig a könyvelés számomra mindig is könnyen ment.
Kedves egyes: sok ész nem kell hozzá??? Hát nem tudom, amikor egy zrtnek van egy kftje külföldön, majd a zrt szétválik, az egyik áttér euróra, a kft-t meg megszüntetik... stb, stb. Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy nem egyszerű anyagbeszerzéseket könyvelünk, hanem jóval bonyolultabb, összetettebb eseteket.
Egyébként jó férj lehetsz,ha ilyen degradáló, gyökér módon nyilatkozol a feleséged szakképesítéséről ☺
Előző vagyok: nem igazán matekos, inkább durván jogszabályos az egész, egy kis jogszabályi tudatlanság a sikertelen vizsga okozója lehet.
Mindezek ellenére is megéri elkezdeni, színes, érdekes, mindig változó szakma, ahol tényleg folyamatosan tanulsz, és tanulnod is kell.
Szerintem vágj bele 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!