Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Heyho! Tudom volt már ilyen...

Heyho! Tudom volt már ilyen típusú kérdés, de a Suzuki gyár most béremelés után Esztergomba milyen? Elég jó dolgokat kínál a cég, ezért is vagyok gyanakvó.

Figyelt kérdés

Nettó 230/240 túlórával.

Szállás, étkeztetés+ egyéb juttatások.

Az nem érdekel, hogy gyár.Eddig is gyárban dolgoztam. Inkább csak a munka jellege, illetve tényleg valós-e ez a fizetés.

2019. júl. 5. 13:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Kösz hogy leírtad. A 210 bruttó tényleg siralmas, nem véletlen hogy 150 km-rel keletre vadásznak az emberekre oda...

"imádom " a hirdetéseket ahol írják hogy 240 nettó mint itt is. Kérdem én ilyenkor mennyi munkával. És kb az jön ki ha szombat, vasárnap húzod az igát kb akkor jön össze ennyi meg egy kis túlórával....viszont ezt így nem írják ám le,...mondjuk logikus is, de azért átverve érzi az ember magát valamelyest.

2019. júl. 12. 23:37
 12/19 A kérdező kommentje:
210 bruttót a még jön a pótlék + túlóra, de sztem akkor sincs annyi..
2019. júl. 13. 01:42
 13/19 A kérdező kommentje:
*bruttóra
2019. júl. 13. 01:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ezért lenne jó ha alapfizetést írnának, nem azt hogy mennyit kaphatsz ha a beled is kihajtod....

3 műszakos? Mert az az alapbérednek f a 15% kb amivel megdobja a fizut.

Napi bonuszos? Egyik gyárban itt nálunk az napi 1000 ft, de ugye ahhoz teljesítened kell az elvártat, és akkor se kapod meg ha nem rajtad múlott

Hétvégi pénz meg cégfüggő.

Voltam olyan helyen ahol 130-140ezer mindennel együtt a nettód (műszakpotlék, napi bonusz, kafetéria)

Haver meg először mesélte hogy 200ezret is meg lehet keresni, utána rákérdeztem hogy akkor pontosan azt hogy lehet megkeresni. Hát úgy hogy napi 8 helyett 10-12 órákat nyomott meg a hétvégén is bent volt....

Így nem olyan nagy was is das a "nagy" lové...

2019. júl. 13. 09:36
 15/19 A kérdező kommentje:
Hogy az egyik GYIK- kommentelőt idézzem; “arrafelé is döglődik a magyar világ.”
2019. júl. 13. 11:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Persze ez keleten van :)

(tószegi bicikligyár)

2019. júl. 13. 12:37
 17/19 A kérdező kommentje:
mmint a Dunán-túlra értettem :) bár az Audiról meg a Mercedesről nem tudok nyilatkozni. Suzukiba annak érdemes menni aki ott lakik.
2019. júl. 13. 12:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

2 műszak, robot munka, de a belünk azért nem lóg ki.

Szállás tűrhető, kocsit szűkös, de még mindig jobb m, mint sok más helyen.

Munkanapokon 2x főtt kaja, egyéb bónusz, cafeteria stb.

Bruttó 210-el kezdesz +jelenléti +műszak +egyéb pótlék

Nettó 180-200 túlóra nélkül.

Ez a suzuki.

A pénzért meg kell dolgozni.

Rengetegen jönnek ide, azt hiszik, itt is csak támasztani kell a lapátot, sokan maradnak, de sokan nem bírják - nem akarják bírni.

Én itt vagyok több mint három éve.

Azóta összehoztam egy thaiföldi nyaralást.....

2019. nov. 14. 05:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát ennyit helyben is megkapok. Terveztem menni, de akkor ez így kuka...
2021. júl. 13. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!