Csak én nem tudom értelmezni ezt a hirdetést?
Figyelt kérdés
"Nyárimunka Németországban!
1200EUR*
*1 havi munka = 3 havi munkabér + biztosított utazás és szállás"
csak én értek valamit félre?
1200EUR az pont egy havi munkabér, és abból is az alja.
Vagy
2019. júl. 5. 12:20
1/3 anonim válasza:
Ez tuti valami kamu, átverés. Mi az a 1200 EU? Az 1 hó vagy a 3 hóra értik? Bar.omság az egész, ami eleve nem lehet érteni az gyanús. Akkor ez azt jelentené elvileg, hogy 1 hónap, ha nekik 3 havi akkor 3600 EU-t fizetnek 1 hóra? De mit kell érte tennetek? 7 napból 7 napot dolgozni 12 órában? Vagy mit, ha ennyit akarnak fizetni? Óvatosan az ilyen hirdetésekkel!
2/3 anonim válasza:
Ha Németországban szeretnék dolgozni, német munkahirdetéseket keresnék.
3/3 anonim válasza:
Ne menj magyar cégen keresztül, a gatyádat is leszedik. Én egyszer voltam kint és még így is szerencsém volt, mert a szállás és a munkába járás az még jó is volt, de a fizetést az vicc. Az ismerősöm 3 szor volt, mind a 3 szor jól megjárta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!