Nektek mennyi időtök jut munka mellett más dolgokra?
Mennyit tudtok pihenni, házimunkát végezni stb. ?
Nekem a jelenlegi beosztásommal kb 3 óra szabadidőm van otthon munka után. Sajnos ehhez a mostani munkahelyemtől való távolság eléggé közrejátszik mert háztól házig 1,5 óra beérni. Nektek is ennyire kevés a szabadidőtök?
Amíg 9 órát dolgoztam, addig semmi időm nem volt. Estére 3 óra jutott kb.
Most közelebbre járok és nem egészen 9 órát vagyunk bent, így 4-4,5 órának mondanám, ennyi időm van tanulni, ez azért már jobb.
Alapvetően a 6 óra munka lenne ideális, az is ebédszünet nélkül, vagy legalábbis ne legyen belőle 6,5 és maximum napi 1 óra utazással.
Intenzív szellemi munkával telnek a napjaim sajnos, estére általában nincs már sok agyi kapacitásom.
Szerencsére kb 5 óra hosszám marad mindenre, mielőtt ismét aludni kéne.
De ez gyorsan elmegy - a nagy melegben szeretek 20 percet aludni, hetente párszor 30perc intenív edzést csinálni, majd főzés, ez olyan 1-1.5 óra párnaponta, és eszünk. Utána sokszor már erőm nincs semmihez, a gépet bújom. Mondjuk utóbb az erkély felfrissítését, virágok kialakítását jelöltem ki projektnek magamnak, a kétkezi munka feltölt. Néha 1-1 órát nézünk valami filmet is.
Mondjuk kevésnek érzem. Ha megtehetném, átmennék 6 órába és többet foglalkoznék magammal, a hobbijaimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!