Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen lehetőségeim vannak,...

Milyen lehetőségeim vannak, ha van egy diplomám, de nem akarok benne elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Még 1 év van hátra az egyetemből

De nem kellett volna ide jönnöm.Engem nem érdekel ez,nem akarok ezzel foglalkozni.Utálom az egészet.

2019. júl. 5. 03:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Már csak az kéne,hogy mesterre menjek...Az alapképzést is ki nem állhattam,maradjak még itt+2 évet?Ez az egész terület nem érdekel.Meg még fizetősön is voltam,kidobtam rá egy csomó pénzt.

Szerintem elmegyek passzívra,addig legalább dolgozok és csinálok valami értelmeset is,aztán jövőre jelentkezek nappalira valahova máshova.Nem érdekel hogy szarul fizet,meg nem lesz karrierem,de ezt akkor se akarom csinálni.

Vagy elmegyek valami CNC forgácsoló képzésre vagy valamire és nem lesz diplomám

2019. júl. 5. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Úgy értettem a mester képzés bármilyen másik terület lehet, nagy az átjárás bizonyos területek között. De ahogy érzed. Egy jó szakma se rossz mostanság!
2019. júl. 5. 16:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Légyszí-légyszi áruld el, mint ez a szak, amit úgy utálsz!
2019. júl. 5. 18:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Pénzügy-számvitel
2019. júl. 5. 21:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy nem elég, hogy még van 1 éved, hanem ott a szakdolgozat is, ami felér egy félévvel, így, hogy semmi közöd hozzá. Ha már van belőle, foglalkoztál vele, akkor talán be kellene fejezned, ha már elkezdted. Nyilván, ha 2. éves lennél, harmadikba mennél ősztől, akkor felejtős.

Vagy pedig passzív, majd lesz vele vmi, de hátha találsz olyan szakot vagy ami érdekel, hogy elismerjenek pár tantárgyat, matek, stb. De ha homlokegyenest más irány érdekel, 22 vagy, bőven van időd belekezdeni, akár nappalin, akár levelezőn. Igaz, hogy a többi nappalishoz lehet, kissé túlkoros leszel, de ha ez nem gond, és az sem, hogy nem dolgozol, akkor legyen nappali. De azt felejtsd el, hogy elrontottad. Van még időd helyrehozni!

2019. júl. 5. 21:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Pénzügy-számvitel...megértelek!!! Most már én se erőltetném, hogy befejezd azt az egy évet. Én is utálnám.

Válaszd azt a másik szakot, ami tetszik, nappalin is simán. 22 évesen nem vagy túlkoros.

2019. júl. 7. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!