Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi nettó 400, 000 forintos...

Havi nettó 400, 000 forintos fizetés mennyire számít ma jónak Magyarországon?

Figyelt kérdés
2019. júl. 3. 15:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%

Nem rossz az átlaghoz kepest;

de pl 42 evesen, 10 ev szakmai tapasztalattal, már lehet, hogy keves, főleg ha IT, mernöki vagy gazdasagi területről van szó;

2019. júl. 3. 17:36
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

Ha azt nézzük, hogy a magyar munkavállalók nagy többsége ennél kevesebbet keres, akkor nyilván jó.

Ha azt nézzük, hogy ebből milyen életszínvonalat lehet fenntartani, akkor talán közelít a jó felé, mert ennyiből olyan középosztályszerű életszínvonalat már fenn lehet tartani. De azért komolyabb luxusra senki se számítson.

2019. júl. 3. 18:04
 13/18 anonim ***** válasza:
73%

Én összetenném a két kezem, ha ennyit kapnék.

50 évesen nettó 170+juttatás volt a legmagasabb fizetésem (érettségi+szakiskolai végzettséggel, irodai asszisztensként, Budapesten).

Most meg már fel sem vesznek sehová, ha eljutok legalább egy interjúra, nettó 150-180 közötti fizetést kínálnak, de dolgoztam már 120-ért is, mert a nullánál az is több volt.

Én tönkre is mentem anyagilag...

2019. júl. 3. 18:56
 14/18 anonim ***** válasza:
64%
Számomra elképzelhetetlen hogy valaha is ennyi pénzt keressek, szóval nekem a megtestesült álom lenne! Pedig van diplomám is...
2019. júl. 3. 19:00
 15/18 anonim ***** válasza:
36%
Ilyen 130-at kereső tanárok vagy ápolókhoz képest jó. De sok szaki, sofőr,gépkezelő simán megközelíti ezt. Egy jó mérnök vagy gazdasági végzettséggel is hozható ez mondjuk 5 év után. Segédmunkás sincs amúgy már lassan Bp-en napi 15 alatt. Én 400-ra már kiemelkedőt nem mondanék amúgy, max jót. 27 évesen műszaki végzettséggel majdnem elértem már ezt.
2019. júl. 3. 19:50
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Lemaradt: közszférában meg hasonló területeken meg viszont inkább elérhetetlennek mondanàm. De munkaerőhiány van. Váltani tudni kell és ütni a vasat míg meleg.
2019. júl. 3. 19:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy az ország melyik területén és milyen ágazatban, de én alapvetően már elég jó, átlag feletti fizetésnek nevezném.
2019. júl. 4. 09:23
 18/18 anonim válasza:
Függ, hogy milyen munkáért kapod, heti hány órát dolgozol érte, az ország mely részén élsz, de effektíve jónak mondanám.
2019. júl. 5. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!