Hogy csinálják?

Figyelt kérdés

Nem rosszindulat vagy ilyesmi, csak egész egyszerűen kíváncsi vagyok mi a titka az ilyen embereknek. Lehet tök egyszerű csak én nem jöttem még rá.

Szerintetek ezek a fiatal instagram "influencerek" mègis hogy csinálják, hogy ennyi helyre eljutnak és közben a legdrágább dolgaik / ruháik / stb. vannak? Dolgozni persze nem dolgoznak mellette, a legtöbb suliba is jár talán még. Van olyan, aki fiatal anyuka, és amilyen képeket feltesz az otthonukról, a nyaralásaikról leesik az állam. És persze nem dolgozik mert kisgyerekkel van otthon, a napi elfoglaltság az anyaság mellett ez az instagram és annyi. A férj szintén fiatal még, szóval nem egy idős ATM nagy múltú céggel a háta mögött. Nem értem ezek az emberek mit tesznek, nem hiszem el, hogy mindenkit a szülők támogatnak. Ennyi pénzzel nem lehet mindenkit támogatni, az influencerkedés pedig azért nem gondolnám hogy ilyen jól fizet. Nem híresek, sima fiatal no name lányok nagyrészt.

Az ember ilyet nem kérdez meg a másiktól nyíltan, nem is illik. De csak én vagyok az egyetlen akinek ez egy óriási kérdőjel? Ha valaki tanul is valami kellendő és jól fizető szakon, az is oké. De nem egyből a huszas évei elején fog az visszatèrni hozzá pénzben.

Egyszerűen nem értem.

2019. júl. 3. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:

" legdrágább dolgaik / ruháik / stb. "

Szponzoroktól kapják őket a reklámért cserébe + esetleg még fizetnek is nekik azért.

2019. júl. 3. 12:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Persze néhány dolognál ez tök oké. De mindenről nem tudom elképzelni, hogy a szponzor állja. Például saját luxus lakás/ ház meg az összes drága nyaralás. Tegyük fel kapnak egy lehetőséget, hogy eltöltsenek egy hetet hétköznapi, ismeretlen emberként egy olyan szállodàban, ahova amúgy kőgazdag, már valamit az asztalra letett emberek járnak csak. Az összes többi alkalom? Fiatal anyukáról és apukáró (nincs 30 éves) meg kis egyetemi diáklányokról beszélünk.
2019. júl. 3. 12:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg kő gazdag szülők vannak mögöttük akik pénzelik őket. Esetleg van az influenszerkedés mellett valami egyéb vállalkozásuk.
2019. júl. 3. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Érdekel engem is.
2019. júl. 3. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Pelda?
2019. júl. 3. 14:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem fogom kiírni ide senkinek a nevét. Instagramon ezer és egy ilyen embert találni. De biztos vagyok benne nem csak bennem merült fel ez a kérdés, szóval gondolom tudja itt mindenki miről beszélek. Tényleg nem rosszindulat, csak érdekel mi a titkuk, mert akkor én is úgy csinálnám.
2019. júl. 3. 15:50
 7/9 anonim ***** válasza:
En pont azt latom hogy van egy csomo kovetoje megis csoro, pl. 5 eve ugyanabban a cipoben feszit.
2019. júl. 3. 15:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez csak a látszat. És biztosan van mögöttük egy modosabb támogató. Lehet ez a szülők szponzor cégek stb. Fiatal dekoratív hölgyek pedig könnyen megélnek pusztán ebből a két tényből is. Ha érted mire gondolok... Fiatalabb. srácoknak lehet kitaposott útjuk van pl apuka menő cégéhez, vagy egyszerűen jó ismerősi háttérrel rendelkeznek. Egyébként meg egy drágának tűnő nyaralás / ruha nem biztos h olyan drága és egy átlag ember is megengedhet magának ilyen dolgokat csak max hónap végére nem marad semmije.
2019. júl. 3. 19:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Ott van pl egy ilyen divat influenszer fiatal srác, angolul németül folyékonyan beszél, osztrák iskolába jár. Ilyen minőségű oktatást nyilván csak olyan szülő tud nyújtani a gyerekének aki sz*rásig van pénzel. Szóval az ilyeneket mindig a szülő nyomja pénzel.
2019. júl. 3. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!