Hogy csinálják?
Nem rosszindulat vagy ilyesmi, csak egész egyszerűen kíváncsi vagyok mi a titka az ilyen embereknek. Lehet tök egyszerű csak én nem jöttem még rá.
Szerintetek ezek a fiatal instagram "influencerek" mègis hogy csinálják, hogy ennyi helyre eljutnak és közben a legdrágább dolgaik / ruháik / stb. vannak? Dolgozni persze nem dolgoznak mellette, a legtöbb suliba is jár talán még. Van olyan, aki fiatal anyuka, és amilyen képeket feltesz az otthonukról, a nyaralásaikról leesik az állam. És persze nem dolgozik mert kisgyerekkel van otthon, a napi elfoglaltság az anyaság mellett ez az instagram és annyi. A férj szintén fiatal még, szóval nem egy idős ATM nagy múltú céggel a háta mögött. Nem értem ezek az emberek mit tesznek, nem hiszem el, hogy mindenkit a szülők támogatnak. Ennyi pénzzel nem lehet mindenkit támogatni, az influencerkedés pedig azért nem gondolnám hogy ilyen jól fizet. Nem híresek, sima fiatal no name lányok nagyrészt.
Az ember ilyet nem kérdez meg a másiktól nyíltan, nem is illik. De csak én vagyok az egyetlen akinek ez egy óriási kérdőjel? Ha valaki tanul is valami kellendő és jól fizető szakon, az is oké. De nem egyből a huszas évei elején fog az visszatèrni hozzá pénzben.
Egyszerűen nem értem.
" legdrágább dolgaik / ruháik / stb. "
Szponzoroktól kapják őket a reklámért cserébe + esetleg még fizetnek is nekik azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!