Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki hogyan talált magának állást?

Ki hogyan talált magának állást?

Figyelt kérdés

Ismerős útján, netről, stb?

Mindenhol az van hogy küldj egy fényképes önéletrajzot , küldj egyet. Aztán természetesen az önéletrajzokra nem válaszolnak.

Ha személyesen keresek fel helyeket, ott is az a válasz küldj egy fényképes önéletrajzot, és majd ha önre esett a választás jelentkezünk.

Ezzel nins is probléma de az hogy 1 éve keresek állást , első munkahelyemet férfi létemre, nem is hogy már dolgoztam valahol csak kiléptem, hanem első bejelntett állást keresek már 1 éve, és még csak interjúm sem volt.

Tartalékom elfogyott, és a bególyozás szélén állok,hgy semmit tevéssel telik a napjaim. Ezt nagyon nehéz kíbirni hogy nem válaszol egy cég sem semmit.

Ezért szeretnék erre ötleteket.

A szakmám az közlekedésüzemvitel-ellátó tehnikus.

2019. júl. 1. 14:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%
Bármelyik gyárban van felvétel
2019. júl. 1. 14:32
 2/18 A kérdező kommentje:
Pl Melyikben?
2019. júl. 1. 14:33
 3/18 anonim ***** válasza:

Interneten. Elhatároztam, hogy olyan helyre jelentkezem, ahol: 1) nem kérnek FÉNYKÉPES önéletrajzot, mert nem modellnek jelentkezem, 2) megadják a fizetést, de minimum a sávot, 3) nem írnak ilyen baromságokat, hogy "fiatalos csapat", meg hasonlók.

Találtam is egy ilyet. Persze nem magyar cég, távmunkában lehet náluk dolgozni. Felvettek, 1,5 éve ott vagyok.

2019. júl. 1. 14:43
 4/18 anonim ***** válasza:
44%

mindegyikben, ukránokkal van minden tele.

Merre fele laksz?

2019. júl. 1. 14:55
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is lassan 1 éve küzdök ezzel, mindenhonnan csak az elutasításokat kapom. Engembehívtak párszor interjúkra, de amikor más sokadjára utasítanak vissza (vagy ami még rosszabb, amikor egyáltalán nem is szólnak), akkor még nem tudok ugyanazzal a lelkesedéssel jópofizni az interjúztatók előtt, tovább rontva az esélyeimet.
2019. júl. 1. 15:07
 6/18 anonim ***** válasza:
*már
2019. júl. 1. 15:07
 7/18 anonim ***** válasza:
Netes hirdetésekre jelentkeztem, illetve fejvadászok is hívtak. Végül ha jól rémlik a mostani helyemre én jelentkeztem profes.. hirdetésen keresztül.
2019. júl. 1. 15:27
 8/18 anonim ***** válasza:

Én még eddig csak ismerős útján tudtam elhelyezkedni, diploma, nyelvtudás van...Hiába is pályáztam régebben levélben, most emailban, meg a profession-ön keresztül-egyikből se lett semmi.

(50/N)

2019. júl. 1. 15:29
 9/18 anonim ***** válasza:
Professionon
2019. júl. 1. 15:33
 10/18 anonim ***** válasza:
Legelőször küldtem minden lehetséges helyre (neten hirdettek), 20-ból 1 helyre behívtak, úgy 8. interjúból állás lett. Később hasonló, csak jobb arányokkal, illetve volt ahonnan feltöltött profession életrajz alapján hívtak interjúra egy multi HR osztályáról, valamint néhanapján zaklattak toborzó cégek emberei is, de rajtuk keresztül soha nem helyezkedtem el.
2019. júl. 1. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!