Mennyit kereshet egy recepciós egy budapesti 5* szállodában angol és német felsöfokú nyelvtudással, egy BA idegenforgalmi végzettséggel és egy éves recepciós tapasztalattal?
Az, hogy még csak 1 év tapasztalatod van, máris lehet, hogy elég egy junior sales, vagy pl. rendezvényszervezői álláshoz, ahol szerintem nettó 330-370e ft körül kezdő fizuval el lehet helyezkedni.
Ráadásul külföldi egyetem és munkatapasztalat... és a 2 felsőfokú nyelvvel mondjuk nagy aduász van nálad, arra hivatkozva olyan bérsávot is megadhatsz, amit esetleg Te irreálisnak találsz, de legalább lehet vele alkudozni.
Ne tipegj éveket a recepciós székben, mikor nyitva állnak előtted a kapuk.
Esetleg ha bizonytalan vagy, kérdezz meg egy fejvadász céget, szerintem segítenek ilyenben. Bekerülhetsz az adatbázisukba és pár hónap alatt tuti jó helyet találnak neked.
Valahol 200 és 240 nettó között. Sajnos 240 körül van a plafon egy recepciósnak, ha 6 nyelvet beszélnél akkor sem adnának többet.
Korábbi válaszolónak üzenem: Szállodai sales egyáltalán nem fizet olyan sokat, mint azt ő hiszi.
Rendezvény szervezés... :D
Ti tényleg azt hiszitek, h egy rendezvény szervező egy szállodában jól keres?!
Sok esetben még ostobák is, de próbáljatok egy rendezvényt vinni egy szállodába és meg tudjátok.
Minimalberes bejelentessel, orulsz, ha a netto 2-220-at megkapod.
Ennel mar az SSC is jobb. Vagy valami beszerzoi, logisztikai munka, ha eltudod adni magad vagy kepes vagy lentebbrol kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!