Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha kiközvetitett a munkaügyi...

Ha kiközvetitett a munkaügyi valami àllàsra akkor ugrott a tanfolyam?

Figyelt kérdés
Ma jott a level. Olyan ideges lettem osszeteptem darabokra azt kivagtam. Akkor ugrott a tanfolysm?? Gondolom ezrkkel nem lehet tàrgyalni. Igy kenytelen leszek fizetosbe lerakni a vagyonorit.

2019. jún. 28. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
"Ezeknek" az a dolga hogy munkát találjanak neked, ha sikerült akkor igen ugrott a tanfolyam.
2019. jún. 28. 15:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jo, pedig en csak azert regisztraltam be oda hogy ingyen lehessek vagyonör.
2019. jún. 28. 15:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt pont mindenki lesz4rja :)
2019. jún. 28. 17:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Rajottem nelkuled is.
2019. jún. 28. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
A múltkor kaptam egy közvetítő lapot, személyesen kellett elmenni a cêghez. Másnap elmentem, már be volt telve, a hölgy szerint ezt be is jelentették a munkaügyinek, nem is értette, hogy miért közvetítettek ki. Ha küldenek is ilyen lapot se biztos, hogy fel is vesznek.
2019. jún. 28. 21:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja de aztan meg jon a kozmunkas level. Ezek nagyon nem akarjak hogy tanfolyamra menjek. Inkabb hagyom hogy kitoroljenek. Jobban jarok.
2019. jún. 28. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Közmunkára még nem akartak kiközvetíteni, törölni már annál inkább, arra hivatkozva, hogy úgysem tudnak mit nyújtani. Tanfolyam miatt maradtam regisztrált eddig, de itt idén még egy sem indult.
2019. jún. 29. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!