Ha kiközvetitett a munkaügyi valami àllàsra akkor ugrott a tanfolyam?
Figyelt kérdés
Ma jott a level. Olyan ideges lettem osszeteptem darabokra azt kivagtam. Akkor ugrott a tanfolysm?? Gondolom ezrkkel nem lehet tàrgyalni. Igy kenytelen leszek fizetosbe lerakni a vagyonorit.2019. jún. 28. 15:22
1/7 anonim válasza:
"Ezeknek" az a dolga hogy munkát találjanak neked, ha sikerült akkor igen ugrott a tanfolyam.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jo, pedig en csak azert regisztraltam be oda hogy ingyen lehessek vagyonör.
2019. jún. 28. 15:51
4/7 A kérdező kommentje:
Rajottem nelkuled is.
2019. jún. 28. 18:36
5/7 anonim válasza:
A múltkor kaptam egy közvetítő lapot, személyesen kellett elmenni a cêghez. Másnap elmentem, már be volt telve, a hölgy szerint ezt be is jelentették a munkaügyinek, nem is értette, hogy miért közvetítettek ki. Ha küldenek is ilyen lapot se biztos, hogy fel is vesznek.
6/7 A kérdező kommentje:
Ja de aztan meg jon a kozmunkas level. Ezek nagyon nem akarjak hogy tanfolyamra menjek. Inkabb hagyom hogy kitoroljenek. Jobban jarok.
2019. jún. 28. 22:30
7/7 anonim válasza:
Közmunkára még nem akartak kiközvetíteni, törölni már annál inkább, arra hivatkozva, hogy úgysem tudnak mit nyújtani. Tanfolyam miatt maradtam regisztrált eddig, de itt idén még egy sem indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!