Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van valami jó otthoni munka,...

Van valami jó otthoni munka, ami valóban fizet?

Figyelt kérdés
Forever és társai nem érdekelnek. Netes munka, vagy bedolgozás, cimkézés vagy bármi, de ami tényleg fizet.
2010. júl. 9. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Legyél kreatív és csinálj otthon valami jópofa, használható dolgot és add el a neten.Pl: vatera, teszvesz. Gondolkodj mire lehet másoknak szüksége amit Te el tudsz otthon készíteni.Csak ezt tudom tanácsolni
2010. júl. 9. 18:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de ez már nekem is eszembe jutott, gyerekszoba dekorációkat készítek itthon, amit a teszveszen árulok, de most nagyon nem megy sajnos.
2010. júl. 10. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Már sokszor leírták, ilyen munka nincs!

Vannak PTC oldalak amik nagyon de nagyon minimális összegeket fizetnek ha megnyitsz egy-egy weboldalt.

A valós fizető PTC 0,005 centet ad oldalanként. A kamu PTC 1-5 dollárt, ami persze kamu és nem kapod meg úgy sem...

Sajnos nagyon de nagyon nehéz rendes, normális munkát találni, de próbálkozni kell továbbra is.

Én sem adom fel!

2010. júl. 10. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi neked a jó fizetés, milyen nyelveket beszélsz, milyen végzettséged van, hány éves a munkatapasztalatod, milyen képzéseken vettél részt, heti hány órát vagy hajlandó dolgozni, mi a nemed (nőknek kevesebbet fizetnek, mert félnek, hogy egyszercsak teherbe esnek, és máris eltünnek 3 évre.) Látatlanban nehéz neked tanácsot adni.
2010. júl. 10. 14:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedvesutolsó. Nem tudom, hogy az itthoni munkához mi köze van annak, hogy nő vagyk-e vagy sem, hisz itthon tud dolgozi egy nő gyerek mellett. Én is azért akarok itthon dolgozni, mert nő vagyok és anya. A végzettségemet tekintve érettségim van és 3 évet dolgoztam aG4S készpénzfeldolgozóban, ahol olyan nagy pénzekkel dolgoztam nap mint nap, amit az emberek elképzelni se tudnak egyben, szóval megbízható és felelősségteljes is vagyok, de nem értem, mi köze ennek az itthoni bedolgozáshoz.
2010. júl. 11. 12:09
 6/6 anonim válasza:
A PTC nem kamu, tényleg fizetnek, de az igaz, hogy keveset.
2010. aug. 24. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!