Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezt szerintetek meglehet...

Ezt szerintetek meglehet csinálni?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy ezt szabályozza-e valami törvény.

A következőt: Van egy munka tehát ugyannál a cégnél. Ezt a munkát ugyanezt a munkát, két különböző diákmunkával foglalkozó iskolaszövetkezet is meghírdette. Ha én jelentkezek erre a munkára a kettő diákszövetkezeten keresztül, akkor két helyről fogom kapni a fizetést? Ugyannyi munkaidőre? Vagyis az egyenlő dupla pénz.

2019. jún. 24. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
82%
De az kétszer annyi pénz, kétszer annyi időre, te istenverte atomfizikus.
2019. jún. 24. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Két műszak közötti pihenőidőnek viszont legalább 12 órának kell lennie.
2019. jún. 24. 19:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Na kérdező, akkor most szembesítelek a kérdéseddel, nem, nem azt kérdezted, hogy délelőtt és délután dolgoznál:

"Ha én jelentkezek erre a munkára a kettő diákszövetkezeten keresztül, akkor két helyről fogom kapni a fizetést? Ugyannyi munkaidőre?"

KÉT HELYRŐL, UGYANANNYI IDŐRE?

Nos, ha délelőtt is dolgozol meg délután is, akkor nem ugyanannyi munkaidőre kapod a fizetést, hanem 2 x annyira, azaz 16 órára.

" Nem értitek. Hétfőtől Péntekig tartó munkavégzés. xy diákszövetkezet ad jelenléti ívet, meg a másik is ad saját jelenlét ívet, tehát 2 különböző diákszövetkezeten keresztül vagyok szerződésben ugyannarra a munkakörre mondjuk. És egy fizetést kapok 8 órára, csak kapok fizetést az egyik diákszövetkezetn és a másik diákszövetkezet keresztül is.""

Ez sem azt jelenti, hogy délelőtt és délután is dolgozol. Arról nem beszélve, hogy én csak példának hoztam a gyárat, de mi van akkor, ha csak 1 műszakos helyre közvetítenek ki - mondjuk egy irodába? Ott eleve nincs olyan, hogy délelőtt meg délután.

Vagy rosszul tetted fel a kérdést, vagy kamuzol, hogy eredetileg is így akartad kérdezni.

2019. jún. 24. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!