Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik lenézik a biztonsági őröket? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Indoklást kérek, hogy mi az amit utáltok a szakmában, vagy magában az őrben (dolgozókban).

Kort és nemet is írjatok! :)

2019. jún. 22. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
99.7% egytudeju, agyhalott. A tobbivel semmi bajom.
2019. jún. 22. 21:51
 2/12 anonim válasza:
57%
Mert egy részük don pintér embere akik megalázhatják az ellenzék képviselőit mert törvényen felüliek ebben a maffiaállamban.
2019. jún. 22. 23:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nics

27/n

2019. jún. 23. 07:35
 4/12 anonim ***** válasza:
35%
Marmint hogy lenezni? A dolgozo embert (mar ha legalis es etikus a munkaja) tobbre tartom a kevesbe dolgozonal. :) Nem fogok felvallrol venni egy biztonsagi ort a szakmaja miatt, alapbol kulturaltan allnek szoba vele. De, ha megtudom valakirol, hogy biztonsagi or, akkor alapbol alsobb "kasztba" sorolom, nem baratkoznek vele, mert oriasi a hasadek kozottunk, nagyon mas a vilagkepunk, masak a lehetosegeink. Ezt viszont nem ereztetnem vele. 36/F
2019. jún. 23. 09:24
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
Jobban kapnak mint a rendorok (ha azt nezem h 7 nap egy honapban), szoval en istenitem oket kb. Az a baj a meloval, hogy leepul az ember agya, ellustul, ilyesmi. Ja es sok agyhalott van, aki leepiti az ertelmest is.
2019. jún. 23. 10:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell őket lenézni, de azért az utóbbi 20-30 évben elég látványosan átalakult a szakmájuk tényleges biztonsági őrből fegyveres portássá, ami nekem meg szerintem nekik is ambivalens érzés. Jó, hogy vannak, de lassan már minek: 2019-ben ki akar még fizikailag bankot rabolni, mikor az emberek önként és dalolva kiszórják az internetre a banki adataikat?
2019. jún. 23. 13:07
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Aljamunka
2019. jún. 23. 14:03
 8/12 anonim válasza:

Én utálom őket! Primitív kötekedős réteg az egész, most had ne beszéljek azokról a zöldmellényes hősökről, akik a BKV-n is néha megfordulnak. Szerintem nagyobb veszélyt jelentenek ők maguk a társadalomra, mint azaz esetleges veszély, amit el kellene hárítaniuk!

Például azért is utálom őket, mert egész nap nem csinálnak semmit! Rengeteg olyan hely van, ahová be vannak rakva. Például láttam már könyvtárban is valami ogrét, aki még egyszer be is szólt nekem! Most komolyan egy könyvtárban ki látott már verekedést? Azért kapja a fizuját, hogy egész nap ülljön, netezzen, meg kávézzon. Mások meg építkezéseken dolgoznak, építik ezt az országot, ők meg fiatalon elüldögélnek.. szégyen!

Dohányboltok előtt is ott szoktak lenni, ez is elég veszélyes dolog lehet egyébként a civilekre! Csak tegyük fel, hogy Jóska Tündi ott dolgozik a dohány trafikkban, egyszercsak betér oda Jóska Pista, aki Tünde volt exe, ezért Tünde eldönti, hogy mivel nem szimpi neki ez a Pista gyerek elkezd vele flegmázni, hátha meg tudja verettetni a bizti őrrel. Tünde elévágja Pista elé az aprót, fújkál még egy párat.. Pistának meg hosszú napja volt és rávág egyet a pultra, hogy azért egy kicsit lehetne több tisztelettel.. erre bejön Izomgyuri aztán megveri Pistát.. Tünde meg röhög a markában! Kijönnek a fakabátok és kit vesznek elő, hát Pistát mert azok a mocskos de utálom őket is,, rendőrök is a bizi őrök pártján állnak ilyen esetekben, hiszen ők sem különbek tőlük semmivel! Majd azt mondják, hogy Pista leköpte az eladónőt, meg lekúrvázta ezért lett megverve kész!

Áltlában mindenhol ott vannak, és azt hiszik a portás munkájukkal égbekiáltóan fontos munkát végeznek el. Én azokaz az embereket tisztelem, akik alkotnak valamit, akik értenek valamihez. Akik csak ülnek és jó esetben egy szórakozóhelyen feszítgetnek, hogy mekkora izmoagyak ezek számomra nem túl értékses emberkék, akiknek ennyiből áll az életük, hogy gyúrnak jobb esetben aztán ülnek egész nap!

2019. jún. 29. 00:14
 9/12 anonim válasza:
Előző vagyok... azért el kell ismernem, hogy vannak jófej tagok is. Továbbá valakinek ezt a munkát is el kell végezni, de tartom magam ahhoz, hogy sok helyre fölöslegesek, ráadasul veszélyt rejthetnek magukban. Lényegében nem nézem le őket.. max nem szimpik.
2019. jún. 29. 22:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az általánosítás nem valami intelligens dolog. Főleg hogy a vagyonőr szakma is elég szerteágazó. Pl. irodaházban öltönyben a recepción ülő őr nem egy kigyúrt állat pl.
2019. jún. 29. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!