Valóban ennyit fizetnének pizzafutárként?
Figyelt kérdés
Sziasztok, pár napja pizzafutár állást keresek, fel is hívtam kettő céget, (vidék, nem Budapest) és érdeklődtem a fizetés iránt. Az egyiknél 12órára 10ezer alap pénz, plusz a címpénz és borravaló. Ez még úgy okés is, de a másik 12órára adott volna 6ezer forint alap pénzt, plusz címpénz és borravaló. Ez az utóbbi lehetséges, hogy ennyit adna csak? Ez még a minimálbért se közelíti meg. 500forintos órabér, plusz még a saját autót is fent kell valahogy tartani és minden egyéb.. Ez szerintem kicsit pofátlanság.2019. jún. 19. 13:19
1/19 anonim válasza:
Amíg találnak valakit aki ennyiért elvállalja.
2/19 anonim válasza:
Melyik cég ajanlotta az 500fts orabert?
3/19 anonim válasza:
kínai-vietnámi illatszerboltban a magyarokat 300 ft-s órabérben dolgoztatják.
5/19 A kérdező kommentje:
#3 Nagymama konyhája Tatabányán
2019. jún. 19. 14:14
6/19 A kérdező kommentje:
#2es bocsánat
2019. jún. 19. 14:14
7/19 anonim válasza:
Facebookon megnéztem, tele van az értékelésük részletesen kifejtett lesújtóan negatív véleményekkel. Nyilván ez egy ilyen alja cég, alja fizetéssel így az ott dolgozók munkájának minősége is alja.
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a hozzászólást!
2019. jún. 19. 14:43
10/19 anonim válasza:
Ismerős is futott ilyenbe asszem tavaly.
Rá is kérdezett hogy miért ilyen karcsú a fizu, erre azt válaszolták neki, hogy úgy is ott van a borravaló...
Nem kell elmenni, főleg nem saját autóval...
Az első se nagy szám amúgy...
Jut eszembe nekem is volt hasonló idén. Ételfutár lettem volna kb 50-60ezer a fizu, saját autóval, amúgy diák vagy nyugdíjast szerettek volna mert annak fizetve van a tb-je...kb 1 hónapig láttam hirdetve, utána biztos találtak hülyét... Ráadásul vidékre kellett volna járni a munka kb 4-5 óra lett volna s asszem kb 40 helyre kellett volna menni naponta. A végén derült ki hogy Baptista szeretet szolgálatnak kellett volna dolgozni...
Még mindig rengetegen vannak a fillérbaszó cégek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!