Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik megyében élsz, mivel...

Melyik megyében élsz, mivel foglalkozol, és mennyi a nettó havi fizetésed?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 22:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23:29 vagyok. Hát igen.. 12 éve kezdtem itt dolgozni, akkor még havi 40 ezerért kezdtem.. aztán szép lassan, ahogy múltak az évek, nőtt a nettó is. Persze csak a fele bejelentett, a másik fele "zsebbe".. :( De tény, hogy ha nincs a főnök egy hónapig, akkor is "viszem" a céget. Egyszer fel is mondtam, de visszakönyörögtek. :) (amúgy nő vagyok).
2010. júl. 8. 23:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát igen nagyon cég függő a fizu:((

Nálunk a 3-asok 140-150 körül visznek haza+juttatás(melegétkezési pl 18.000)

Nagyon meg kell becsülnöm a melóhelyem az biztos.

2010. júl. 8. 23:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát ha igy megállod a helyed egyedül is a főnők nélkül akkor megérdemled.Gratula.:D
2010. júl. 8. 23:38
 14/17 anonim ***** válasza:
:) Aranyos vagy köszönöm. Sztem a legtöbb ember megállja a helyét (akár itt közülünk is bárki) a főnök nélkül is, a legnehezebb dolog az embereket (kollégákat) úgy "vezényelni", hogy ne cincogjanak, de meg se utáljanak, hisz nem akarok én főnököt játszani. :) Eddig még sikerült, de nem könnyű.
2010. júl. 8. 23:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Diákmunkaként asszisztens, 1000 Ft-ot kapok egy órára. A nyáron 80-100 körül kerestem így, félév közben 40-60at fogok tudni, de kapok szoctámot és ösztöndíjat, aminek az előző féléves összege 35 körül volt, most is kb. ennyire számítok.
2010. szept. 8. 08:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Budapest,számviteli előadó(olyan adatrögzítős meló)nettó most 126.000(de ebben benen van a bérlet 86%-a)+meleg étkezési(6000),viszont idén nem volt fizetés emelés
2010. szept. 8. 12:00
 17/17 anonim válasza:
Asszisztens/titkárnő/irodavezető/jobbkéz+ bal (nevezhetjük bárhogy a munkaköröm) egy joggal foglalkozó irodában, A belvárosban, nettó 166.000,-ért. Persze nem vagyok ennyire bejelentve. Az az érzésem többet is kaphatnék, de sajnos még nincs meg a diplomám, így kevés az esélye, hogy kifogok egy jobb munkahelyet.
2010. szept. 8. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!