Budapesten mennyi a nettó fizetése egy óvodai pedagógiai asszisztens?
Ha hosszú távon szeretnél jobban keresni, gyúrj rá az idegen nyelvre komolyabban. Véletlenül futottam bele egy ilyen hirdetésbe, feltüntették a nettó kereseti lehetőséget, de ez magánóvoda és angolos óvodapedagógust keresnek:
Az elsőnek igaza van. Bértábla van, de csodálkozom, hogy ezt az egyetemen/főiskolán nem említették.
Magánóvodában a munkáltatód dönti el mennyi a keret, de állami óvodában a központi állami bértábla van. Ami lányegében minimálbér és te nem is kvalifikálsz az óvodapedagógusi posztra, így aszsisztensként kevesebbet keresel majd.
Lehet, hogy van kivétel, de nem sok. Én magániskolában dolgoztam, de ugyanúgy bértáblát kaptunk, viszont sokkal nagyobbak voltak az elvárások, szóval én ha vissza is mennék tanítani, csak állami iskolába.
Amúgy szerintem ha nincs meg a nyelvvizsgád, akkor is felvesznek óvónőnek, annyira hiány van. Csak addig valószínű még kevesebb lesz a fizetésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!